Nedelja 10.02.2019.
10:45
Vestionline, Tanjug

Vučić u Južnobanatskom okrugu

Tanjug
Aleksandar Vučić

Tom prilikom, kako je najavljeno, predsednik Vučić posetiće Pančevo, Kovin, Opovo, Vršac, Belu crkvu i Banatsko novo selo.

Kampanju "Budućnost Srbije" Vučić je započeo 7. februara, obilaskom trase Koridora 10 u Grdeličkoj klisuri, u sklopu dvodnevne posete Pčinjskom okrugu 

Najavljujuči kampanju, on je izjavio da će obići svih 29 okruga u Srbiji kako bi građanima predstavio postignute rezultate i dalje planove, kao i da čuje njihove primedbe. 

Hoću da razgovaram sa svim ljudima šta smo uradili, da pokažemo rezultate i podnesemo izveštaj, ali i da kažemo šta ćemo da radimo u budućnosti, rekao je 4. februara predsednik Srbije. 

- Naš slogan je 'Budućnost Srbije'. Smatramo da smo promenili izgled zemlje. Stvari nisu idealne, nikada neće ni biti, ali smo mnogo toga dobro učinili, a možemo i hoćemo još napornije da radimo - rekao je predsednik. 

Priča o budućnosti se, dodao je, odnosi na nove fabrike, izgradnju stanova za snage bezbednosti, a kasnije i za deo prosvete, mlade bračne parove... 

- Što se ekonomskog razvoja tiče, mislim da sa tim nemamo problema. Problem je stabilnost u regionu sa ovakvim svetskim okolnostima. Za nas ta pozicija nije nimao laka, naročito kada imamo nerešene odnose sa Prištinom... - rekao je Vučić. 

On očekuje da obiđe više od 100 opština, da čuje primedbe ljudi, šta ih tišti, kao i da im se pokaže koliko smo škola, vrtića, bolnica otvorili ili obnovili, a u kakvom su katrastrofalnom stanju bili. 

Predsednik je promovisao početak kampanje "Budućnost Srbije" i na novom Instagram nalogu, a na prvoj objavljenoj fotografiji vidi se šta mu je bilo najvažnije u prvom danu kampanje u kojoj promoviše infrastrukturne projekte, ekonomske rezultate, putnu infrastrukturu, strane investicije...

2024 © - Vesti online