Subota 09.02.2019.
22:36
Jutarnji list

Jutarnji: Uslikani napadači, jedan s palicom (FOTO)

Kako se navodi, njima su u kafiću prišli huligani i zatražili da skinu klupske majice, a do većeg sukoba nije došlo, pošto su trojica vaterpolista pobegla, a jedan je skočio u more.

Mediji su preneli da su među napadnutima Miloš Maksimović i golman Aleksandar Kralj koji je skočio u more.

"Jutarnji" navodi da im se posle incidenta javio čitalac s porukom kako je sasvim slučajno fotografirao dvojicu napadača.

- Sedeo sam u kafiću, gledao more i odlučio fotografisati jednu jedrilicu koja je taman krenula prema pučini. Nisam ni shvatio da je neka frka i da se nešto događa, tek posle sam video da sam slučajno 'uhvatio' dva napadača - rekao je čitatalac "jutarnjeg" koji je insistirao na anonimnosti.

Portal navodi da se "po fotografijama jasno može zaključiti kako ovaj napad nije bio spontan već pripremljen - jedan napadač koji je jurio rivom u ruci je imao teleskopsku palicu".

Podsetimo, šef srpske diplomatije Ivica Dačić kaže da će Hrvatskoj biti uručena protestna nota zbog incidenta u Splitu kad su fizički napadnuti vaterpolisti Crvene zvezde.

- Splitska policija preduzela je sve potrebne akcije nakon napada na vaterpoliste Crvene zvezde u Splitu, i traga za napadačima - izjavila je Željka Radošević iz policijske uprave splitsko-dalmatinske. Ona je naglasila da policija sumnja da je bilo više napadača.

2024 © - Vesti online