Ponedeljak 11.02.2019.
10:00
Belgrade Waterfront

Nove stranice u razvoju srpske prestonice - Belgrade Waterfront nastavlja da najkvalitetnijom gradnjom ulepšava prostor kraj Save

Promo
 

Ovim rečima je Nikola Nedeljković, generalni direktor kompanije Belgrade Waterfront, pre četiri godine odgovorio na pitanje zašto veruje u razvoj srpske prestonice, kao i u kompaniju na čijem je čelu, a koja transformiše nekada zapušten prostor na obali Save u novi urbani centar grada. Danas, nove stranice u građevinskom, turističkom i ekonomskom razvoju Beograda ispisuju se brže nego ikada, sa Belgrade Waterfront-om kao jednim od centralnih urbanističkih projekata i uzorom u kvalitetu gradnje.

Nakon otvaranja prve zgrade u okviru projekta i useljenja prvih stanara u BW Residences, kao i lansiranja nekoliko novih stambenih zgrada - BW Metropolitan, BW Magnolia, BW Arcadia i BW Aurora - kao sledeći značajan korak u razvoju ove jedinstvene celine na obali istakao se izbor italijanskog građevinskog giganta Pizzarotti za glavnog izvođača za Kulu Beograd, kao i srpske kompanije Gradina koja izvodi glavne radove na BW Galeriji.

Osim maloprodajnih objekata sa brendovima koje još nismo imali priliku da vidimo u Srbiji, BW Galerija će ponuditi i veliki bioskop sa više sala, raznovrsne prostore za rekreaciju i razonodu, kao i brojne kafiće, restorane i mesta za okupljanje. Sama veličina objekta dovoljna je da se pretpostavi i razume njegov značaj - ovaj šoping mol prostiraće se na ukupnoj površini od 300.000 kvadratnih metara, uključujući nadzemnu površinu od čak 143.000 kvadratnih metara!

2024 © - Vesti online