Subota 09.02.2019.
15:21
Vestionline

Solskjerov Junajted u gostima još ređa samo pobede (VIDEO)

twitter.com/FulhamFC
Mitrović u jednoj od retkih prilika pred golom Mančestera

Od kako je Norvežanin Ole Gunar Solskjer seo na klupu Mančester junajteda, u kojem je stekao igračku slavu, tim s Old Traforda ima devet pobeda i jedan remi, a u gostima svih šest uspeha. Pao je i Fulam, čija je nezavidna sitaucija u najboljem društvu engleskog fudbala još i lošija. Izgleda da se neće spasiti.

Golove za goste dali su Francuzi. Pol Pogba je mrežu zatresao u 14. minutu i iz penala u 65, a Antoan Marsijal u 23. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Our thoughts are with Graeme Souness at this difficult time…

Објава коју дели Stephen Howson (mrstephenhowson) дана 9. Феб 2019. у 5:49 PST

Oba naša igrača na suprotstavljenim stranama odigrali su ceo meč, i Aleksandar Mitrović, koji je retko dolazio u priliku pred Junajtedovim golom, i Nemanja Matić, sve pouzdaniji u Solskjerovim zaduženjima. Lazar Marković, koji je stigao u Fulam poslednjeg dana zimskog prelaznog roka, nije se našao u planovima italijanskog trenera Klaudija Ranijerija. Matić je dobio žuti karton krajem prvog poluvremena, a Mitrović pri kraju utakmice pošto se pokoškao s Junajtedovim golmanom Špancem Davidom de Heom, koji je isto opomenut.

Ovo je bio 11. uzastopni okršaj Junajteda i Fulama u Premijer ligi, a 12. ukupno u kojem londonski tim ne zna za pobedu (dva remija). Poslednji put se radovao u decembru 2009, na svom stadionu (3:0). 

2024 © - Vesti online