Subota 09.02.2019.
13:10
blic.rs, Vestionline

Davidova majka: Ana Korać neće ući u moj dom

youtube.com/Zadruga Official
Davidova majka: Biljana Dragojević

Biljana Dragojević je javno poručila:

- U moju kuću neće ući nikakva Ana, niti ću se ja s njom upoznavati, niti ću je prihvatiti kao Davidovu izabranicu. Krivim ga zato što nije završio jednu priču, pa ušao u drugu, već je to učinio na vrlo ružan i perfidan način. A drugo, čula sam, a i znam pouzdano, da se ta devojka bavi prostitucijom, a takvu je ne želim u svom domu - kaže Davidova majka za "Alo" i dodaje:

- Volela bih da ga vidim i uživo mu kažem šta imam, a ne preko telefona. Rekla bih mu ja sve ono što govorim sada vama. I da Ana igra igru s njim i da mu je sve namešteno i da ga Aleksandra čeka i da ga voli. Da se dozove pameti. Jedva čekam da udari glavom o zid i da shvati da je izigran. Niti je Ana zaljubljena u njega, kako kaže, niti ona s njim planira budućnost i vezu... Nema ništa od toga. U prošloj se sezoni tako igrala s Janjušem kog je izludela i zbog koje je na kraju pobegao iz rijalitija. Tako će biti i s Davidom - ubeđena je Biljana.

S druge strane, sve je iznenadila kada je nakon žestokih svađa između Aleksandre i Davida poručila da je Aleksandra prava žena za njega.

- Ni ona nije bila idealna, pravila je strašne greške dok je bila u rijalitiju. Meni je, dok sam to gledala, dolazilo milion puta da uđem unutra i polupam im šamare, ali s druge strane, mogu da je razumem. Ona je osetila da ga gubi, da neka namiguša obleće oko njenog muškarca i reagovala je onako kako bi većina žena. Svi znamo kakav je Aleksandra živela život pre, znamo i da je grešila puno, ali ona je dobra devojka i voli ga. Normalno je da s njim želi porodicu i ja je u tome podržavam - zaključila je Biljana Dragojević za "Alo".

2024 © - Vesti online