Subota 09.02.2019.
16:00
Vestionline

Raskomadali Goranovo telo?!

facebook.com
Goran Stevanović

Ubijenog čoveka, čije je telo raskomadano, svi pamte kao veselog momka i dobru dušu. Zoran Jovanović se putem društvenih medija obratio svima, kako bi podelio tužnu vest o svom prijatelju Goranu sa kojim se družio još od srednje škole.

"Sa velikom tugom moram da kažem da smo izgubili Gorana Stevanovića zbog nepredvidivih okolnosti. Nedostajaće svima, kao osoba koja je uvek bila pravi prijatelj i koji je uvek bio dobar prema drugima, ali ne i prema sebi. Počivaj u brate moj", napisao je Zoran na Fejsbuku.

Njegovi prijatelji su bili šokirani kada su videli ovu objavu i nisu mogli rečima da opišu tugu koju osećaju zbog ovakvog gubitka.

Po njegovom Fejsbuk nalogu se može videti da je Goran bio posvećen porodičan čovek, koji je voleo svoju decu i roditelje.

Zoran je istakao da se njegov prijatelj borio sa zavisnošću i da je bio dobar prema drugima, ali ne i prema sebi. Živeo je sa roditeljima, koji se teško mire sa gubitkom sina.

- Zabrinut sam za porodicu, ne znam kako će se to rešiti - rekao je Zoran za "Dejli Telegraf".
Zbog ovog ubistva su uhapšeni muškarac Kan Ksuan Fam i njegova partnerka Kejt Eni Lojd 10 sati nakon što je Goranovo telo pronađeno. Kan je optužen za ubistvo, dok je Lojdova optužena za saučesništvo.

Osumnjičeni će ostati u pritvoru, a naći će se pred sudom 11. marta.

Brutalni čin

Glavni inspektor Adam Vajt je opisao da je navodno ubistvo bilo veoma brutalno.
Policija veruje da je Stevanović napustio svoj dom 8. januara, a da je nestao dva dana kasnije. Zgrada u kojoj je pronađeno telo je navodno čvorište ilegalnih aktivnosti i tu često dolazi policija.

2024 © - Vesti online