Petak 08.02.2019.
08:26
Vestionline

Vučić u Vladičinom Hanu nastavio kampanju

Tanjug
Aleksandar Vučić sa građanima Vladičinog Hana

Vučić je u tom gradu obišao renovirani deo Predškolske ustanove "Pčelica", a ispred vrtića sačekali su ga okupljeni građani. Predsednik je dočekan na tradicionalan način, uz pogaču i so.
Inače, rekonstrukcija dela vrtića realizovana je u okviru projekta proširenje mreže ustanova za predškolsko vaspitanje na teritoriji opštine Vladičin Han. Vrednost projekta je 16,29 miliona dinara, od čega je Vlada Srbije izdvojila oko 13 miliona dinara.

Nakon obilaska, predsednik će posetiti fabrike nameštaja za ugostiteljske objekte GN Komerc i fabrike nameštaja DN Company u Vladičinom Hanu. Zatim će u Surdulici obići Dom za penzionere i stara lica.

Vučić će, potom, u Vranju položitia kamen temeljac za izgradnju stanova za pripadnike službi bezbednosti i obići Vinariju "Aleksić". Odatle će otići u Trgovište, gde će posetiti fabriku dečijih krevetaca "Simpo" Radovnica i rekonstruisanu zgradu Srednje stručne škole "Milutin Bojić", a zatim i u Levosoje, u obilazak Osnovne škole "Vuk Stefanović Karadžić".

Predsednik Republike će zatim razgovarati u Bujanovcu sa građanima u centru tog mesta, a posetu Pčinjskom okrugu završiće obilaskom fabrike "Jumko" u Vranju.

Predsednik je juče počeo kampanju "Budućnost Srbije" obilaskom trase Koridora 10 u Grdeličkoj klisuri, a zatim se zajedno sa premijerkom Anom Brnabić obratio gradajanima Pčinjskog okruga u centru Vranja. 

2024 © - Vesti online