Četvrtak 07.02.2019.
19:25
Vestionline

Lavar Bol ponovo napada: Lebron neće bez Lonza osvojiti titulu (VIDEO)

EPA/JASON SZENES
Lavar Bol

- Ako Lejkersi trejduju mog sina nikada neće osvojiti titulu. Lebron bez Lonza neće osvojiti titulu u Los Anđelesu, to vam garantujem. To što Lonzo trenutno ne igra vam govori da igrači za koje ste mislili da su dobri nisu. Ingram se muči, Hart se muči, Kuzma se muči. Svi se muči ako Lonzo nije u igri - rekao je otac Lonza Bola u sportskoj emisiji “Undisputed”.

Lavar je poznat po dugačkom jeziku, kojim naširoko hvali svoj najstarijeg sina. Mnogi bi rekli da preteruje do granica iritantnosti, ali je Lonzo izabran za drugog na prošlom draftu i cela je karijera pred njim da opravda očeva hvalisanja.

Plejmejker Lejkersa je ponuđen Pelikansima u paketu za Entonija Dejvisa, a spekulišu se i razmene sa Finiks Sansima.

- Razmišljam ovako. Ako ste Finiks i imate Lonza, uzmite i Lianđela i Lamela (mlađe sinove). Ja samo pokušavam da izgradim dinastiju. Njima to može samo da pomogne, ali moraju da nas slušaju i da igraju na naš način. Moji sinovi su pobednici, a Lejkersi su ih učinili gubitnicima - dodao je Lavar Bol, osnivač "Big boler brenda".

Čovek koji je jednom prilikom izjavio da bi pobedio Džordana u jedan-na-jedan je u istoj emisiji hladnokrvo odgovorio na pitanje da li je njegov sin bolji od Kralja Džejmsa - DA!

Ni predsednik košarkaških operacija, čuveni Medžik Džonson nije prošao bez kritika.

- Dok slušam Medžika kako priča vidim da je on samo ‘lice’. Mislim da se on ne pita najviše, a ja pokušavam da shvatim ko donosi odluke o Lejkersima. Ceo njihov sistem se raspada – zaključio je Lavar.

Lonzo Bol u svojoj drugoj sezoni ubacuje prosečno 9.8 poena, beleži 5.3 skoka i 5.4 asistencija,

2024 © - Vesti online