Sreda 06.02.2019.
15:45
Vestionline

Ivica Iliev o prelaznom roku Partizana

fkpartizan.rs
Ivica Iliev i Zoran Bata Mirković

- Prelazni rok je živa stvar, a kako sada stoje stvari mislim da imamo grupu igrača koja može da odgovori zahtevima.

Prema njegovim rečima, crno-beli neće "forsirati" transfer do isteka roka za dovođenje novajlija, odnosno do 8. februara u ponoć.

- "Ne želimo da "silujemo" sad, kad kao što je poznato nije doveden igrač koga smo našli i koji nam je bio potreban. To je prošlo, a sad bi bilo pogubno da radimo nešto na silu - dodao je Iliev.

Upitan za odbijenu veliku ponudu za Rikarda, vrednu četiri miliona evra, sportski direktor Partizana rekao je da je slično postupao i sa Leonardom.

- Imali smo ponudu i jednog velikog turskog tima za Zakarića, ali nismo mogli da dozvolimo i njegov odlazak u situaciji u kojoj je već odlazio Marko Janković. Sa druge strane, što se tiče Rikarda, ljudi će se setiti da sam na početku mandata i u slučaju Leonarda učinio sve da ga zadržim posle šest meseci i uprkos velikim ponudama. I ostao je do leta.

- Iovog puta smo učinili sve da zadržimo Rikarda. Poslednja ponuda bila je od četiri miliona, u prethodnih mesec-mesec i po dana stizale su takođe ogromne ponude, ali niže od te. Jednostavno, nismo hteli da započinjemo razgovor. Na kraju je bio ozbiljan 'napad', ali smo uspeli da to odbijemo i želimo da Rikardo bude bolji i ubojiti - rekao je Iliev.

2024 © - Vesti online