Četvrtak 07.02.2019.
08:15
S. Đurić - Vesti

Naši glumci u spotovima muzičkih zvezda: Seka šefica fabrike, Žika kao narko-bos

youtube/Severina
Velika čast: Seka i Severina

Nije redak slučaj da se u spotovima naših muzičkih zvezda pojavljuju glumci, a jedan od poslednjih primera su Eva Ras i Nada Blam, koje su zaigrale u spotu za duetsku pesmu "Bolji svet" Mire Škorić i Aleksandra Dimija.

- Čim postoji ovakvo interesovanje za nešto, onda to miriše na uspeh u najavi! Za sebe mogu da kažem da sam veoma teška i probirljiva kada je muzika u pitanju, ali ova pesma me je osvojila prvim taktovima - kaže Nada Blam.

Naš legendarni glumac Vlasta Velisavljević pojavio se u spotu Željka Samardžića za pesmu "Mila"! U ekranizaciji koju potpisuje naš poznati reditelj Slavoljub Živanović Zli videli smo mnoge muzičare, pevačeve prijatelje, statiste, ali među svima njima istakao se bard domaćeg glumišta. Željko Samardžić u više navrata je istakao da ga je veoma obradovao entuzijazam s kojim je glumac prihvatio angažman u spotu. To je, kako je istakao, jednom prilikom, već sam po sebi zabavan proces snimanja spota učinilo još interesantnijim.

Legendarna glumica Jelisaveta - Seka Sablić našla se u ulozi šefice fabrike lepotica, spotu Severine Kojić za pesmu "Silikoni".

- Severini je mnogo stalo da budem u spotu, što mi je velika čast. Nikad ranije to nisam radila! Severina je predivna, ne zna se da li je lepša ili šarmantnija. Mislim da je odlična glumica! - rekla je tada Seka Sablić za "Ekskluziv".

Kojićeva je istakla da joj je velika čast što se Seka pojavljuje u njenom spotu.

- "Silikoni" su metafora za sve što žene rade da bi bile savršene. Seka nam je ulepšala mladost i život svojim ulogama, a privatno je još duhovitija i mnogo slatka. Ona je kult - rekla je tada Severina.

Spot za numeru "Zločin i kazna" grupe Galija, u kome se pojavljuje Srđan - Žika Todorović, privukao je pažnju publike, a pevač ove grupe Nenad Milosavljević tada je rekao da ne krije zadovoljstvo zbog ovog spota.

- Prvi spot sa Žikom Todorovićem u glavnoj ulozi pokazao se kao odličan potez. Srđan se isto bavi muzikom i iz te je priče, a veoma ga cenim i mislim da je jedan od najboljih glumaca kod nas - rekao je Neša Galija.
Inače, Žika se pojavljuje u spotu repera Stefana Đurića Raste za pesmu "Kilo, kilo" u kome ima ulogu narko-bosa.

Zanosna manekenka

youtube/ Morandi
Stigla do MTV-a: Dejana Živković

Naša lepotica, manekenka Dejana Živković je glavna zvezda spota za pesmu "Kalinka", rumunskog pop benda Morandi, gde je atraktivna Dejana snimila nekoliko vrelih scena. Da je reč o svetskom hitu govori i to da je ovaj muzički video već na velikim svetskim stanicama, poput poznatog muzičkog kanala MTV. Los Anđeles, Beverli Hils, Holivud, mesta na kome je spot sniman i naša Dejana na tim lokacijama, daju nestvaran seksepil i glamur koji je u ovom spotu dominantan, pogotovu deo u pustinji koji oduzima dah. Ona je poznata po pojavljivanju u spotu pop zvezde Saše Kovačevića za pesmu "Mogli smo sve", a domaća publika ju je prvi put videla u šou programu "Prvi srpski top model".

Boško kod Goce Tržan

U spotu Goce Tržan za pesmu "Folija" glumi njen prijatelj, kreator i zgodni maneken Boško Jakovljević. Video-klip je snimila u Baču, rodnom mestu svog muža, gde žive njegovi roditelji.
- Prelepa bačka tvrđava iz 14. veka nam je obavezno stajalište kada krenemo kod svekra i svekrve u posetu i zato se nisam dvoumila oko izbora lokacije za spot. Posebnu lepotu spotu dali su kadrovi na jezeru Provala, kao i kompleks Bački dvor. Na moju veliku sreću, prezgodni Boško je konačno pristao da gostuje u mom spotu i hvala mu što je bio fantastičan glumac - rekla je Goca.

 

2024 © - Vesti online