Sreda 06.02.2019.
11:09
Vestionline, sportklub.rs

"Bobi će imati minute u Filadelfiji"

twitter.com/
Tobajas Heris i Boban Marjanović, zajedno iz Detroita u Kliperse - iz Klipersa u Filadelfiju

U Sikserse će Tobajas Heris, koji je zvezda trejda, a sa njim će u istom smeru i Bobi i Majk Skot. Sa druge strane, Klipersi dobijaju Lendrija Šemeta, Vilsona Čendlera, Majka Muskalu, pik iz prve runde drafta 2020. godine, nezaštićeni pik prve runde iz 2021. godine (Majamijev pik) i dva pika druge runde (2021. i 2023).

- Priželjkivali smo da se tako nešto desi, već nekoliko nedelja vode se razgovori o toj temi. Siksersima je neophodan neko na poziciji rezervne petice s obzirom na to da Embid uglavnom igra maksimalno 33 minuta po utakmica - rekao je Ražnatović i dodao:

- To je ono što je bilo potrebno Bobiju, da na svakoj utakmici bude u rotaciji – kao što smo videli, njemu ne treba mnogo minuta za dabl-dabl, u Klipersima je koristio svaku priliku. Ističe mu ugovor na leto i bilo je jako važno da sezonu završi sa odgovarajućom minutažom, a u Siksersima bi trebalo da ima dovoljno prostora.

Marjanović ove sezone prosečno beleži 6,7 poena (60,7% šut iz igre, 75,8% penali) i 4,2 skoka, mada bi ta statistika bila znatno bolja da na nekim utakmicama nije igrao jako malo, tek 2-4 minuta, a na nekima i svega po nekoliko sekundi.

Siksersi su trenutno peti na Istoku sa skorom 34-20.

2024 © - Vesti online