Sreda 06.02.2019.
10:02
Vestionline

Jokić dobio poziv za još jedan nastup na Ol-staru

twitter.com/nbaphotos
Nikola Jokić, u duelu sa superstarom Filadelfije-Benom Simonsom

Nikola Jokić će prvi put zaigrati u centralnom događaju meču svih zvezda, ali će i drugi put u karijeri učestvovati u takmičenju u veštinama.

Jokić je 2017. bio učesnik "Skills challenge" kada je u četvrtfinalu bio bolji od Entonija Dejvisa, ali ga je u polufinalu pobedio Kristaps Porzingis.

Ove godine Jokić će se u okršaju u veštinama nadmetati sa crnogorskim reprezentativcem Nikolom Vučevićem, centrom Orlando Medžika.

Kompletnu listu učesnika čini još Luka Dončić (Dalas), Majk Konli (Memfis), Dieron Foks (Bruklin), Kajl Kuzma (L.A. Lejkers), Džejson Tejtum (Boston) i Tre Jang (Atlanta).



Poznati su i svi učesnici takmičenja u šutiranju trojki: Dirk Novicki (Dalas), Stef Kari (Golden Stejt), Demijen Lilard (Portland), Badi Hild (Sakramento), Džo Heris (Bruklin), Kris Midlton (Milvoki), Set Kari (Portland), Deni Grin (Toronto), Kemba Voker (Šarlot) i branilac titule Devin Heris (Finiks).



U najatraktivnijem takmičenju u zakucavanju boriće se: Hamidu Dijalo (Oklahoma Siti), Džon Kolins (Atlanta), Denis Smit Junior (Njujork) Majls Bridžis (Šarlot).

2024 © - Vesti online