Utorak 05.02.2019.
11:37
b92.net, Vestionline

Slavna glumica trpi osude jer je rodila dete u 55. godini

EPA/RICK FINDLER
Brižit Nilsen

- Trudnoća mi nije bila komplikovana. Ipak, mislila sam da se u ovim godinama neću vratiti na staro. Ali samo dve i po nedelje nakon porođaja bila ona stara - otkrila je Nilsen u razgovoru za Today. 

Trudnoća i oporavak nakon porođaja su prošli jednostavnije nego što se nadala, ali jedna stvar ipak nije bila toliko jednostavna. Naime, glumica i njen 40-godišnji suprug Matia Desi su 11 godina pokušavali da dobiju dete medicinski potpomognutom oplodnjom. 

- To zahteva puno vremena i nije za svakoga. Skupo je i teško je za vezu jer se nižu razočaranje za razočaranjem - pojasnila je. 

Ćerku Fridu rodila je krajem juna prošle godine, a od tada se oseća zahvalnom i blagosloveno, iako je naišla na brojne kritike zbog toga što je odlučila da postane majka nakon 50-e. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I told you that you could flylove littlegirl

A post shared by Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) on Nov 20, 2018 at 7:37am PST


- 95 odsto ljudi je srećno zbog vas, ali uvek postoje oni koji će pitati kako se usuđuješ, mogla bi već da budeš baka ili umreš pre nego što ona odraste. Zapravo, niko ne bi smeo da osuđuje. Sve zavisi od toga šta možete da pružite detetu. To znam kao žena, danas sam bolje nego ikad pre - dodaje Nilsen.

Frida joj je peto dete i prva ćerka. Iz prethodnih veza ima četiri sina: 34-godišnjeg Džulijana Vindinga, 29-godišnjeg Kilijana Gastinea, 25-godišnjeg Daglasa Mejera i 23-godišnjeg Raula Mejera Mlađeg. 

- Moji sinovi obožavaju Fridu. To je preslatko jer su odrasli ljudi, ali su toliko srećni zbog mene - kaže. 

Zvezda brojnih filmskih hitova, među kojima su Roki IV, Red Sonja i Krid II, vidi ogromnu razliku u pristupu roditeljstvu u starijim godinama. 

- Mnogo više mogu da pružim ćerki jer sam sve to već prošla. S 20 sam rodila prvo dete, bila sam nezrela, zabrinuta i uplašena. Danas sam samo uzbuđena. Mogu da uživam u sebi. Svaki novi mesec je za mene radostan jer me ništa ne brine - priznala je glumica i poručila ženama da ne dopuste da ih u nečemu ograničavaju godine: “Imate samo jedan život. Ne trošite vreme. Budite svoji.”

2019 © - Vesti online