Ponedeljak 04.02.2019.
19:55
Vestionline, Mozzartsport.com

Iguain: Sari zna kako da me tretira

EPA/WILL OLIVER
Gonzalo Iguain

- Sari zna kako da izvuče maksimum iz mene. Zna dobro kako treba da me tretira, posebno sa emocionalnog aspekta. Takođe, tu je i moj golgeterski niz, ono što smo Mauricio i ja radili ranije u Napulju bilo je fantastično. Srećan sam što opet radim sa njim u jednom velikom klubu. Verujem da je Čelsi na dobrom putu da dostignje sve zacrtane ciljeve ove sezone - rekao je Iguain.

Gonazalo Iguain je minulog vikenda postigao svoja prva dva gola u Premijer ligi i to u ubedljivoj pobedi nad Hadersfildom od 5:0.

Argentinac je uporedio i italijanski i engleski fudbal.

- Serija A je dosta drugačija od Premijer lige. Ovde defanzivci odmah startuju na tebe čim vide da ćeš da primiš loptu. Osim te velike razlike, sviđa mi se engleski fudbal i verujem da će mi osećaj o njemu biti sve bolji, kako se budem upoznavao s timom. Oduvek sam gledao sve strane lige, ali sam Engleze u poslednje vreme gledao češće kako bih znao šta da očekujem. Ovde su stadioni puni, atmosfera je fantastična, možete bezbedno da hodate ulicom, bez ikakvog straha, kao normalna osoba - zaključio je Gonzalo Iguain.  

2024 © - Vesti online