Petak 13.11.2009.
16:27
Vesti

Brena: Nikad nije bilo usvajanja!

Trogodišnji Džoni sa pravim roditeljima, Viktorom i Delijom
Lepa Brena u saopštenju navodi da ona i njen suprug Slobodan Živojinović - Boba malog Džonija ne odvajaju od svojih sinova, ali da on ima svoje roditelje i da ne može da bude usvojen...

“Kada je ta vest buknula u javnosti, ostala sam zatečena. Imala sam obaveza oko različitih snimanja, mnoštvo poslovnih sastanaka i nisam htela da odgovaram na telefonske pozive. Nisam želela da reagujem, jer je sve u jednom momentu moglo da izgleda kao manipulacija, što nisam želela.

Emisija koja je pokrenula lavinu nagađanja je emitovana 18. oktobra i nema govora o tome da je iko skrivao dete koje kod nas u kući živi tri godine sa svojom porodicom. Nismo smatrali da je taj detalj interesantan bilo kome, pogotovo ne medijima, a prvenstveno smo želeli da stanemo u zaštitu Džonija i njegovog porodičnog mira. Ljudi ne žele da se medijski eksponiraju i kao njihov poslodavac i čovek ja to moram da poštujem.

Ne postoji nikakva misterija niti tajna oko usvajanja. S druge strane, meni i mojoj karijeri takva vrsta promovisanja zaista nije potrebna. Džoni je, dakle, sin Delije i Viktora, i ne može da bude usvojen kada ima svoje žive roditelje.

Činjenica je da ga Boba i ja ne odvajamo od svojih sinova i to je cela priča. Želimo da se ovim putem zahvalimo svim medijima na odličnoj saradnji, jer su ispoštovali našu odluku da se ne oglašavamo dok zaista to ne budemo želeli“, stoji u saopštenju koje je Lepa Brana poslala srpskim medijima.

2024 © - Vesti online