Ponedeljak 04.02.2019.
15:19
Vestionline

Tomić: Znamo šta možemo da očekujemo

MN Press
Milan Tomić

Zbog visoke temperature Milan Tomić nije bio na klupi tima sa Malog Kalemegdana u meču protiv Olimpije, ali će sad predvoditi ekipu.

Najavio je još jednu tešku utakmicu, ali i istakao da će i kadrovska situacija biti mnogo povoljnija.

- Još jedan meč na domaćem terenu posle pobede u ABA ligi koja je usledila posle serije teških gostovanja koje smo imali iza sebe. Izgubili smo šansu da prođemo dalje iako smo imali mogućnosti da to promenimo i gubili utakmice u tesnim završnicama. Žao nam je zbog toga. Za klub, navijače i sve nas je izuzetno važno da se oprostimo pobedom, jer se kroz pobede gradi atmosfera i samopouzdanje koje će biti potrebno za sve ono što nam sledi u narednom periodu. U ovoj utakmici ne možemo da računamo samo na Branka Lazića dok će svi ostali biti na raspolaganju - rekao je Tomić.

Prokomentarisao je i samog protivnika.

- Bez obzira što je Unikaha obezbedila plasman, sigurno je da će doći sa ozbiljnim pristupom i velikom željom da pobede. Znamo šta možemo da očekujemo od njih, a cilj nam je da odigramo bolju utakmicu nego u Malagi i da damo sve od sebe da ostvarimo pobedu iz razloga koje sam već naveo - zaključio je trener crveno-belih.

Utakmica između Crvene zvezde i Unikahe na programu je u utorak od 18.45 časova.

2024 © - Vesti online