Ponedeljak 04.02.2019.
15:04
Vestionline

"Vesti" vas vode na Čolin koncert u Beču

Promo
 

Povodom 8.marta, Dana žena, popularni Čola imaće solistički koncert u subotu 9.marta.

Koncert u Beču je deo turneje povodom promocije albuma "Ono malo sreće", a tokom koje je srušio brojne rekorde.

Menadžer i organizator koncerta Fikret Vukalić Fantom navodi da će Čolin koncert biti održan u "Marx Halle" u Beču (Karl-Farkas-Gasse 19), sa početkom u 22 časa. 

- Radi se o dvorani koja je, ne na rubu Beča, već u centru. Koncert će biti održan u dvorani koja prima 15.000 ljudi. To će biti najveća moja produkcija koja se desila do sada u Beču - objasnio je on.

Ukazuje da će, pored velike bine, biti postavljena i staza koja će ulaziti među publiku.

- Želim da Čola ima što više kontakta sa publikom - kazao je Fantom.

On je preneo da je veliko interesovanje za ovaj koncert, koji je posvećen svim ženama, i da su karte u pretprodaji na 30 mesta u Austriji, a preko "Wien ticket-a" i širom sveta.

- Ranije se 20-tak dana pred koncert odlučivalo da se kupe karte, ovaj put pretprodaja je krenula sjajno i već su karte kupljene od lica širom Austrije, iz Italije, Nemačke, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i drugih okolnih zemalja - kaže Fantom.

Više informacija za ovaj koncerta Zdravka Čolića se mogu dobiti na broju telefona +43 (0)676 702 46 33, kao i na web-stranici www.fantasymusic.net.

Karte za najsrećnije čitaoce Vesti-online

Za ovaj veliki događaj u Beču, posetioce portala Vesti-online na poklon čekaju 20x2 besplatne ulaznice. Čitaoci, koji se jave putem mejla austrija@vesti.de do četvrtka, 28. februara do 16 časova i pošalju svoje podatke (ime i prezime, adresa i kontakt telefon), mogu da osvoje po 2 ulaznice za ovaj koncert. Imena dobitnika objavićemo u petak 1. marta.

2024 © - Vesti online