Ponedeljak 04.02.2019.
19:17
Ž. M. - Vesti

Bolnici pomažu tri vere

Ž. Marković - Vesti
Svi učesnici akcije

Bili su to članovi borilačkog kluba ESDO iz St. Margretena, Moto kluba Tef farer AU iz mesta Au na čelu sa Stojnićem i dva člana Moto kluba Orlovi iz St. Ukupno je 27 ljudi učestvovalo u utovaru šlepera u Herisauu i Abtvilu. Za bolnicu u Gradiškoj otpremljeno je 30 bolničkih kreveta u skoro novom stanju sa dušecima, stolice i stolovi, 10 invalidskih kolica i još mnogo potrepština.

Posebna zahvalnost ide Mariji i Jergu Kaufmanu, vlasnicima restorana Tri kralja, koji su pripremili ručak i piće za sve koji su pomagali da se utovari šleper. Piće je doneo i Rihard Der, koji je prisustvovao utovaru, a Riki trans je obezbedio veću prikolicu za prevoz robe do magacina u Abtvilu. Šleper za prevoz robe do bolnice u Republici Srpskoj obezbedio je Actros Doo a vozio je iskusni Marko Meseldžija.

- Supruga Svetlana mi pomaže oko papirologije i drugih stvari što se tiče prevoza donacije. Koristim priliku da se putem naših "Vesti" zahvalim svim dobrim ljudima koji su došli da pomognu utovaranja šlepera, kao i porodici Haufman iz Herisaua. Dok smo utovarivali nazvao je i direktor bolnice u Gradiškoj dr Mirko Manojlović, koji je nam je poželeo puno uspeha u radu - izjavio je organizator ove donacije Miroslav Stojnić.

2024 © - Vesti online