Nedelja 03.02.2019.
20:34
Vestionline

Bolonja nije pobedila kao gost u 21 utakmici, a onda ju je preuzeo Mihajlović (VIDEO)

Tanjug/AP
Mihajlović na "Meaci" uoči duela s Interom

Siniša Mihajlović (49) vratio se na klupu Bolonje u kojoj je od novembra 2008. do aprila 2009. imao prvi samostalni trenerski angažman. Onda se i nije proslavio, a sada ima priliku za popravni.

Odlično mu je krenulo. Bolonja je poslednju pobedu kao gost u italijanskom prvenstvu ostvarila još u decembru 2017,kada je savladala Kjevo (3:2), a Mihajlović ju je predvodio do podviga, ni manje-ni više, nego protiv Intera na "Meaci", kluba u kojem je nekadašnji selektor naše reprezentacije završio igračku karijeru (2004-06) i započeo da jede trenerski hleb kao pomoćnik Robertu Mančiniju (2006-08).

Jedini strelac na meču bio je paragvajski napadač Federiko Santander u 32. minutu. 

Inter je pod Lučanom Spaletijem nastavio da posrće od početka godine. Ima samo jednu pobedu i to kada je u nacionalnom kupu savladan drugoligaš Benevento u Milanu sa 6:2, ali je i u kupu "neroazurima" već preprečen put pošto ih je na penale na "Meaci" izbacio Lacio u četvrtfinalu.

U Seriji A Inter je u ovoj godini prvo remizirao sa Sasuolom kod kuće (0:0), a u prošlom kolu je izgubio od Torina kao gost (1:0). To da ne postigne pogodak u prva tri meča u godini u prvenstvu nije mu se dogodilo još od 1956. 

EPA/Matteo Bazzi
Interovi igrači u očaju i protiv Bolonje
EPA/Matteo Bazzi
Mihajlovićevi saveti urodili su plodom u Milanu
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
2024 © - Vesti online