Ponedeljak 04.02.2019.
12:15
Vestionline

Nedeljni horoskop

pixabay.com

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

POSAO: nezadovoljni ste profesionalnim životom. Ipak, finansije će se poboljšati i to će doprineti da se osećate bolje. Ovaj period nije povoljan za pokretanje nekih značajnijih koraka na poslovnom planu.
LjUBAV: vaša napetost može prouzrokovati nagle događaje koji ne samo da neće biti prijatni već mogu izazvati iznenadni prekid veze. Smirite tenziju.
ZDRAVLjE: izbegavajte alkohol.

pixabay.com

BIK (21. 4. - 21. 5.) 

POSAO: vaše ideje konačno nalaze put do pravih ljudi. Ipak, ne očekujte da će sve ići glatko. U realizaciji vas čeka mnogo posla. Ukoliko sačuvate optimizam i strpljivo rešite sve, pred vama je mala poslovna pobeda.
LjUBAV: vaš partner polako odustaje od ideja koje su u proteklom periodu bile razlog žustrih rasprava. Obratite pažnju na troškove.
ZDRAVLjE: posetite kardiologa.

pixabay.com

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

POSAO: stižu nagoveštaji olakšanja. Ipak, nastavak nedelje obeležen je tenzijom jer ćete se više baviti posledicama nego uzrocima određenih problema. Budite pažljivi da svojom nemarnošću ne uzrokujete veliku štetu.
LjUBAV: pravo je vreme za vašu duhovnu nadgradnju. Radite na sebi, ali ne prisiljavajte i druge ljude na to.
ZDRAVLjE: ne preterujte sa hranom.

pixabay.com

RAK (22. 6. - 22. 7.) 

POSAO: iako ste u napetom periodu, možete očekivati privremeno poboljšanje poslovnih prilika. Da bi nedelja prošla bez posledica, ne poveravajte se nikome, ali isto tako ne upuštajte se u probleme koji nisu vaši.
LjUBAV: dobro delujete na svog partnera. Pred vama je period pun dinamike i uživanja u okruženju veselih i pozitivnih prijatelja.
ZDRAVLjE: oprezno s lekovima.

pixabay.com

LAV (22. 7. - 23. 8.)

POSAO: pred vama su intenzivna dešavanja na poslovnom i finansijskom planu. Očekuje vas veliko iskušenje koja stiže u obliku ponude za saradnju sa osobom za koju ste do sada mislili da je za vas nedostižna.
LjUBAV: čini vam se primamljivo da se ponovo vratite osobi sa kojom ste dugo imali burne ljubavne odnose. Strah od samoće vas može navesti na pogrešnu odluku.
ZDRAVLjE: nemate razloga za brigu.

pixabay.com

DEVICA (24. 8. - 23. 9.)

POSAO: važni pregovori i svakodnevni preokreti obeležiće ovu nedelju. Konačno biste mogli da donesete važnu odluku. Pobedite svoju neodlučnost i prihvatite se odgovornosti. Izbegavajte rasprave sa službenim licima.
LjUBAV: za vas je počeo napet period. Pred vama su kontakti sa mladim i uticajnim ljudima ali od kojih nećete imati koristi.
ZDRAVLjE: izbegavajte slatkiše.

pixabay.com

VAGA (24. 9. - 23. 10.)

POSAO: prepreke u realizaciji planova. Bez obzira na to što ste pažljivo pripremali svaki detalj, upravo sada ćete otkriti niz grešaka zbog kojih će ceo poduhvat doći u pitanje. Ne paničite, već probleme rešavajte u hodu.
LjUBAV: može vam se učiniti zanimljiva osoba sa kojom poslovno sarađujete. To je osoba koja vam može udahnuti malo vedrine.
ZDRAVLjE: unosite više tečnosti.

pixabay.com

ŠKORPIJA (24. 10. - 22. 11.)

POSAO: poslovi za koje mislite da su najsigurniji mogu doći u pitanje. Zbog toga odložite sve važne poslove i nedelju provedite bez isticanja. S druge strane, iskoristite ove dane da sagledate sve što ste dosad uradili.
LjUBAV: pojavljuje se osoba koja vam je nekada mnogo značila. Prihvatite poziv na druženje. Stara ljubav bi mogla ponovo da se rasplamsa.
ZDRAVLjE: izbegavajte brzu hranu.

pixabay.com

STRELAC (23. 11. - 21. 12.)

POSAO: pred vama je napeta nedelja jer ćete se suočavati s otvorenim problemima. Prekoputa vas je moćan suparnik, u vašem interesu je da se ne suprotstavljate direktno, već da pronađete zaobilazan način.
LjUBAV: dozvoljavate da drugi ljudi utiču na vaše raspoloženje pa to prenosite na voljenu osobu. Do sukoba može doći čak i ako ne znate zašto je počeo.
ZDRAVLjE: kontrolišite krvni pritisak.

pixabay.com

JARAC (21. 12. - 21. 1.) 

POSAO: optimizam koji posedujete dovoljan je da ponovo pokrenete i aktivirate poslovne projekte koji su dugo stagnirali. Temeljno pripremite teren za period koji sledi, jer se bliži vaših pet minuta.
LjUBAV: nakon zatišja, smeši vam se intenziviranje odnosa sa voljenom osobom. Porast raspoloženja i strasti, biće dovoljno da premostite ostale probleme.
ZDRAVLjE: odmarajte leđa.

pixabay.com

VODOLIJA (21. 1. - 19. 2.) 

POSAO: puni ste energije i volje, a urođeni borbeni duh i optimizam učiniće vas još jačim. Bićete zadovoljni rezultatima na poslovnom planu, uložićete puno truda, pa nakratko, krajem nedelje, možete osetiti umor.
LjUBAV: ako ste slobodni, početak burne veze je na vidiku. Svojim romantičnim nastupom pridobićete osobu koja vam se dopada.
ZDRAVLjE: prekontrolišite štitnu žlezdu.

pixabay.com

RIBE (20. 2. - 20. 3.)

POSAO: nedelja donosi promene koje ste priželjkivali. Ne zalećite se previše, jer kada sve bude prošlo, otkrićete da su važne informacije bile skrivene od vas. Da biste izbegli neprijatnosti, budite umereni u svemu.
LjUBAV: očekuje vas flert sa osobom koja je mlađa od vas. Bićete zadovoljni samo ako na vreme sebi priznate da je to avantura bez budućnosti.
ZDRAVLjE: moguće su infekcije.

2022 © - Vesti online