Nedelja 03.02.2019.
10:41
Vestionline

Uprava Partizana se slikala sa Sergejem Trifunovićem, usledilo saopštenje (FOTO)

Twitter/WhistlerDick
Sporna fotografija Andree Trinkijerija i Sergeja Trifunovića

Novi predsednik opozicionog Pokreta slobodnih građana objavio je sliku na društevnim mrežama  sa trenerom crno-belih Andreom Trinkijerijem uz opis: "Čovek koji će me naterati da ponovo dolazim na tekme. I hoću."

Usledilo je saopštenje kluba u kom se distanciraju od bilo kakvih političkih insinuacija i odnose se prema Trifunoviću kao navijaču:

"Povodom pojavljivanja fotografije stručnog štaba KKPartizan sa glumcem Sergejom Trifunovićem na društvenim mrežama, a naročito povodom potonjih komentara i insinuacija koje imaju veze sa dnevno-političkim delovanjem poznatog navijača Partizana, KK Partizan NIS ističe sledeće: 

Kao košarkaški klub, Partizan NIS veoma ceni svakog svog navijača bez obzira na njegovu nacionalnu, versku, političku ili bilo koju drugu pripadnost. Kao sportski kolektiv od nacionalnog značaja, ponosni smo na činjenicu da ljudi najrazličitijih interesovanja i shvatanja navijaju za Partizan. 

Ipak, sa velikom odlučnošću odbacujemo bilo kakvu mogućnost dovođenja kluba ili bilo koga od članova kluba u vezu sa političkim delovanjem pojedinaca koji žele da sportske i navijačke strasti stave u službu ostvarenja svojih političkih ciljeva. Sergej Trifunović, uprkos tome što je osvedočeni navijač Partizana, noćas je učinio upravo to, podredivši svoju navodnu ljubav prema klubu svom političkom delovanju! 

Zloupotrebu fotografije sa članovima stručnog štaba KK Partizan, klub ne želi da dozvoli! Naš izbor je da se bavimo isključivo onim što najbolje znamo, a to je da igramo košarku."

2024 © - Vesti online