Subota 02.02.2019.
18:15
Vestionline, b92.net

Promoterka vode koja je zasenila Holivud sada traži 12 miliona dolara

youtube/ Inside Edition
Model Kelet Katbert postala je zvezda

Model Kelet Katbert bila je angažovana na dodeli Zlatnih globusa da promoviše vodu Fidži, komapnije "The Wonderful Company". Namerno ili slučajno, ona se vidi u pozadini na velikom broju fotografija sa crvenog tepiha. 

Njene fotografije sa ovog događaja tako su postale hit na internetu i preplavile su društvene mreže. 

Međutim, Katbert je rešila da tuži kompaniju koja ju je angažovala zbog, kako navodi, zbog građenja marketinške kompanije na njenoj ličnosti, za šta nije dala dozvolu. 

Naime, nedugo nakon dodele Zlatnih globusa, njen lik od kartona osvanuo je u supermarketima širom SAD, kao i na dodeli nagrada Udruženja filmskih glumaca.

Kelet Katbert zato sada traži odštetu u iznosu od 12 miliona dolara. 

Ona tvrdi da je "Fidži" pokušao da sklopi dogovor sa njenim agentom tek nakon što se njen lik pojavio u supermarketu "Bristol Farms" u Zapadnom Holivudu. 

U sudskim papirima u koje je imao uvid Blest ("The Blast") navodi se da je "Fidži" pokušao da potkupi Kelet i osigura njenu dozvolu obasipajući je poklonima. Takođe se u ovim papirima navodi da je firma prisilila devojku da snimi lažni video u kojem simulira potpisivanje dokumenta kao ambasadorka "Fidži" vode. 

"The Wonderful Company" negirao je ove tvrdnje kao neozbiljne i bez osnova. 

"Nakon Zlatnih globusa i situacije na društvenim mrežama, ispregovarali smo velikodušni sporazum, koji je gospođica Katbert grubo prekršila. Uvereni smo da ćemo prevladati na sudu. Tokom naše istorije, imali smo odličnu reputaciju radeći sa raznim talentima", zaključili su iz kompanije.

2024 © - Vesti online