Petak 01.02.2019.
17:34
Vestionline

"Istina će izaći na videlo"

EPA/Peter Foley
 

Porzingis je učestvovao u jednom od najvećih trejdova u poslednje vreme prešavši u Dalas Maverikse iz svog doskorašnjeg tima Njujork Niksa.

Podsećamo, u trejdu je uključeno petoriga igrača – Dalas će uz 23-godišnjeg Porzingisa dobiti Kortnija Lija i Tima Hardaveja Juniora, dok će Niksi od Mevsa dobiti Deandrea Džordana, Denisa Smita, Veslija Metjuza i buduće pikove.

Letonski krilni centar je nedugo nakon zvaničnog objavljivanja trejda od strane NBA insajdera prvo objavio sliku na kojoj se srdačno pozdravlja sa novim saigračem Lukom Dončićem, čime je iznervirao već veoma nezadovoljne navijače Niksa.

Kristaps je potom na popularnom Instagram "storiju" objavio i crnu sliku sa tekstom koji je glasio: "Istina će izaći na videlo", čime je aludirao na to da vesti o načina na koji je došlo do trejda nisu verodostojne, iz njegovog ugla.

Niksi su javnost ostavili sa dosta pitanja jer je istog dana "procurela" informacija da je Porzingis nezadovoljan i da želi trejd, da bi samo nekoliko sati kasnije isti insajderi objavili da je do trejda već došlo.

Toliko kratak razmak između informacija da se trejd planira i do završetka istog mnogi su okarakterisali kao pokušaj alibija njujorške fanšize, koja je navodno već neko vreme pokušavala da se oslobodi mladog Letonca.

Šta je Porzingis tačno želeo da kaže, ostaje nam da sačekamo i vidimo.

2024 © - Vesti online