Petak 01.02.2019.
17:20
Vestionline

"Ako osvojimo Premijer ligu... "

EPA/NEIL HALL
Heri Kejn i Maurisio Poketino

Spursi u subotu id 13 časova igraju protiv Njukasla, koji je u prethodnom kolu savladao Mančester Siti.

- To je razlog zbog kojeg je Premijer liga najbolja. Igraćemo protiv tima koji je doveo nove igrače. Ne želim previše da pričam o njima. Srušili su rekord u ovom prelaznom roku sa Almeriom. Benitez je jedan od najboljih trnera na svetu i radi odličan posao sa onim što ima - rekao je Poketino.

Na pitanje da li mu smeta što on nije doveo nijedno pojačanje, argentinski stručnjak je odgovorio:

- Rekao sam više puta da želim da pojačam tim, ali ako to nije opcija onda moram da radim sa ovim što imam. Želim da budem jasan, pošto ste više puta izvrtali moje reči i manipulisali mojim odgovorima, pa sam ispao srećam jer nismo doveli nikoga ili što nismo osvojili Liga ili FA Kupa. Dosta je! Zadovoljan sam timom koji imam, ali sam uvek raspoložen da ga poboljšam. Ako ne možemo nikoga da dovedemo, neću biti tužan.

Totenhem je trenutno treći na tabeli sa dva boda manje od drugoplasiranog Sitija i sedam manje od lidera Liverpula.

- Ako pogledate tabelu još smo tu, ostalo je još mnogo utakmica do kraja sezone. Pokušaćemo da pobedimo Njukasl, da osvojimo tri boda. To ćemo raditi i u narednim utakmicama, pa ćemo videti gde ćemo da završimo. Ako osvojimo Premijer ligu to neće biti zbog toga što smo bili spremni, već jer su se neke stvari prosto dogodile.

Argentinac neće moći da računa na Harija Kejna i Dele Alija...

- Ne mogu da kažem kakva je situacija sa Harijem Kejnom. Snažan je momak, trudi se i sigurno će dati 200 odsto kako bi bio spreman što pre. Situacija sa Dele Alijem je slična.

2024 © - Vesti online