Petak 01.02.2019.
14:44
Vestionline, svet.rs

Katarina Grujić: Bila sam sa njim, a nisam znala da je oženjen (VIDEO)

instagram/katarinagrujic.doll
Katarina Grujić

Iskreno o najintimnijim detaljima iz svog emotivnog života govoriće: pevačice Katarina Grujić, Zlata Petrović, Izvorinka Milošević, i voditeljke Dajana Paunović i Snežana Dakić.

Društveni položaj ljubavnica, zakonitih supruga i žena koje su odlučile da kroz život koračaju same samo je jedna od tema koja će sasvim sigurno gledaoce ostaviti bez teksta. Katarina Grujić priznala je da je bila ljubavnica, a da toga nije ni bila svesna, budući da nije znala da je njen tadašnji dečko bio oženjen.

- Ja sam imala jednu situaciju da sam bila sa jednim momkom u vezi, a nisam znala da je oženjen… On je meni rekao da ima papire za razvod - rekla je Katarina u "Magazinu IN", a Sanja ju je upitala sledeće:

- Izvini, da li je to popularni fudbaler što sada pronalaze 1.000 njegovih ljubavnica? - upitala je voditeljka pevačicu aludirajući na sportistu koji se poslednjih nedelja nalazi u epicentru skandala zbog eksplicitnih poruka i fotografija koje je slao poznatoj pevačici, na šta je Grujićeva odgovorila da ne želi nikoga da imenuje.

2024 © - Vesti online