Četvrtak 31.01.2019.
10:16
b92.net

Teška saobraćajna nesreća kod Niša: Jedna osoba poginula, petoro povređeno (FOTO)

Vesti
 

U sudaru tri vozila jedna osoba je poginula, a među petoro povređenih je i direktor Koridora 10, koji je prevezen u Klinički centar u Nišu.

Teška saobraćajna nesreća dogodila se jutros na deonici autoputa Niš - Leskovac, kod naplatne rampe Doljevac, kada su se iz za sada nepoznatog razloga sudarila tri vozila.

Kako "Večernje novosti" nezvanično saznaju udes se dogodio kada je vozilo u kome se nalazio Babić, usled velike brzine i guste magle koja je smanjila vidljivost čak na 15 metara, promašilo kanal za elektronsku naplatu putarine i udarilo u vozilo koje je na rampi čekalo na naplatu putarine. 

Poginula je žena koja je bila u automobilu marke "opel", koji se sudario s vladinim vozilom u kom je bio Babić. Njen identitet nije utvrđen.

Sa Babićem u automobilu je bio i vozač, kome su konstatovane lakše telesne povrede. 

Prema rečima direktora KC Niš, u taj klinički centar jutros je primljeno pet pacijenata iz tri vozila koja su učestvovala u nesreći kod Doljevca. 

- Iz jednog vozila primili smo pacijenta S.S. koji je imao povrede vrata, kolena i lakše telesne povrede i on je pušten na kućno lečenje. U drugom vozilu je bila žena koja je poginula na licu mesta i još dvoje ljudi sa povredama - rekao je Zoran Radovanović.

Lečenje direktora "Koridora Srbije" koji je zadobio prelom budne kosti biće nastavljeno u Urgentnom centru KCS U Beogradu i u toku je njegov transport iz Niša.

2024 © - Vesti online