Sreda 30.01.2019.
18:28
Vestionline

Irving se poklonio "Kralju" Lebronu: Izvini što sam bio klinac

twitter.com/cavsnation
Duo koji je doneo prvu titulu Kavalirsima u istoriji (FOTO: ARHIVA)

Sadašnji plejmejker Boston Seltiksa Kajri Irving je otkrio da je zvao bivšeg saigrača Lebrona Džejmsa i da se izvinio za odlazak iz Klivlend Kavalirsa. 

- Nazvao sam Džejmsa da mu se izvinim što sam bio "klinac" i što sam želeo da sve bude moje. Hteo sam da bude momak koji će voditi ekipu do NBA prstena, želeo sam da budem lider. Želeo sam da budem sve to, ali biti vođa nije namenjeno svima na svetu. Lebron je bio jedan od tih momaka koji je pokušao svim da nam pokaže kako se osvaja šampiona - rekao je Irving.

Plejmejker Kelta je dočekao Lebrona po njegovom povratku u Kavse i sa Kevinom Lavom je oformljena velika trojka. Nosili su Konjanike do tri uzastopna finala protiv Golden Stejta, a upravo je Irvngova trojka u sedmoj utakmici finala 2016. godine donela jedinu titulu u istoriji franšize.

Uprkos tome, momak sa najboljom kontrolom lopte u NBA želeo je da izađe iz senke Džejmsa i samim tim je trejdovan u Boston. Lebron Džejms je tokom ovog leta stigao u Holivud, postavši član El-Ej Lejkersa. 

2024 © - Vesti online