Utorak 29.01.2019.
18:09 >> 18:09h
Vestionline, b92.net

Tompson bi u Lejkerse na leto

twitter.com/
 

Novinari širom Sjedinjenih Američkih Država pričaju o dolasku Dejvisa u "grad anđela" i to će se verovatno i dogoditi.

Prema najnovijim informacijama Dejvis će uskoro obavestiti sve klubove da želi da igra za Lejkerse i da ukoliko završi u nekoj drugoj franšizi, da će to biti samo privremeno.

Privremeno do 2020. godine kada Dejvisu ističe ugovor i kada će sigurno potpisati za Lejkerse, prenosi ESPN. Zbog toga je pitanje da li će neka ekipa hteti da "iznajmi" Obrvu na samo godinu dana.

ESPN takođe piše kako će Klej Tompson ozbiljno razmisliti da pređe u Lejkerse ukoliko mu Voriorsi ne ponude maksimalan ugovor. Aktuelni šampioni NBA suočavaju se sa teškom situacijom jer imaju veliki broj kvalitetnih igrača i ne mogu svakog da plate onoliko koliko on zaslužuje.

Stef Kari je dobio ono što mu pripada, ali ovog leta će isto to tražiti Tompson i Durent, dok će narednog leta i Drejmond Grin želeti "pojačan" ugovor. Zato će biti veoma teško zadržati Tompsona.

Adrijan Vojnarovski preneo je da će Klej u slučaju da ne dobije maksimalan ugovor ozbiljno razmisliti da potpiše za Lejkerse gde bi igrao sa Džejmsom i pretpostavljamo Dejvisom, čiji je dolazak u LA sve izvesniji.

Takođe, prema svežim informacijama trejd između Lejkersa i Pelikansa najverovatnije se neće desiti do sedmog februara, već će Pelikani sačekati leto i tada trejdovati prvu zvezdu.

Ipak, ukoliko Nju Orleans dobije veliku ponudu, koju ne mogu da dobiju, postoji mogućnost Dejvisa već ove sezone gledamo u ljubičasto-zlatnom dresu.

2024 © - Vesti online