Utorak 29.01.2019.
18:00
K. N.- Vesti - Foto: D. Đorđević

U našim ste molitvama

D. Đorđević
Hvala što mislite na nas: Porodica Savić

Tačnije, po 100 dolara namenjeno je za narodne kuhinje DO "Majka devet Jugovića" iz Gračanice, kao i za trinaestočlanu porodicu Savić iz sela Buštranje kraj Vranja. Ovi prilozi su, u međuvremenu, stigli na zadate adrese, donevši osmehe u porodicu Svetislava Savića (52) i njegove supruge Slađane (45).

- Mnogo hvala tim dobrim ljudima koji su nas se setili i to čak sa drugog kraja sveta. Ovim darom Obradovaću pre svega decu, jer su naše potrebe velike. Isto tako želim da se zahvalim i dobrotvorki Veri iz Badena, jer nas se nedavno setila. Hvala na garderobi za naše najmlađe mezmice Petru (3) i Dunju (2). Molićemo se za naše dobrotvore i za sve koji su nam pomagali i ranije. Da im Gospod i Bogorodica udele zdravlje, sreću i veselja - poručio je Svetislav, koji hrani svoju porodicu od plate i dečjeg dodatka za troje dece, na koliko ima pravo.

Zahvalnost na novčanom prilogu uputio je i saradnik DO "Majka devet Jugovića" Stefan Ječmenica, koji je dar preuzeo u beogradskom Dopisništvu "Vesti", a on će prema njihovim rečima biti utrošen na ono što narodnim kuhinjama bude bilo najhitnije.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online