Ponedeljak 28.01.2019.
18:18
Vestionline,b92 net

Buktalo u KLS - isključenja igrača i gledalaca, napuštanje terena

Twitter/KLSrbije
Akcija sa duela Metalac-Vršac

Na utakmici između Novog Pazara i Slobode iz užica, u Novom Pazaru, utakmica je bila prekinuta zbog nečega što se nije desilo na samom terenu.

Kako se navodi u saopštenju KLS, OKK Novi Pazar kažnjen je sa 160.000 dinara zbog toga što je meč morao biti prekinut kako bi se ispraznio deo tribina zbog "nesportskog ispada gledalaca".

Utakmica je, posle pražnjenja tribina nastavljena, a domaćin je poražen rezultatom 99:98 od Slobode. 

Još veća "ludnica" viđena je u Gornjem Milanovcu, gde su snage odmerili Metalac i Vršac. Domaćin je odneo pobedu 80:66, ali rezultat nije bio jedini problem koji je ekipa Vršca imala na tom meču. 

Brojni igrači Vršca su dobili tehničke greške na tom meču, a kasnije su podeljene i finansijske kazne. 

Vršac je dobio nekoliko kazni zbog dosuđenih tehničkih grešaka klupi, a ekipa je kažnjena i sa 120.000 dinara zbog napuštanja meča pred kraj utakmice. Oni su se vratili kako bi utakmicu priveli kraju i van terena su proveli pet minuta, navodi se u saopštenju. 

Sulžbeni predstavnik Vršca Majstorović kažnjen je sa dve utakmice u kojima neće moći da vrši svoju funkciju, dok će Milan Radivojević morati da plati čak 36.000 dinara zbog "vređanja i pretnji sudiji". Ista finansijska kazna izrečena je i košarkašu Metalca Đorđu Kaplanoviću.

2024 © - Vesti online