Utorak 29.01.2019.
07:20
S. Đ. - Vesti

10+10 sa Evom Ras

youtube/printscreen
Eva Ras

Ko je najzaslužniji za vašu karijeru?
- Borislav Mihajlović Mihiz, Slobodan Boba Selenić, Dušan Matić, Oskar Davičo, Branko Ćopić, zatim Aleksandar Saša Petrović....

Kako se borite sa tremom?
- Nemam tremu obožavam što sam glumica, susret sa publikom je kao liturgija, svaki put ustreptala i srećna čekam čas da se digne zavesa i započne predstava.

Koji aplauz pamtite?
- U Sava centru, na premijerama filmova Srđana Dragojevića, mog omiljenog reditelja koji voli da igram male uloge u njegovim filmovima.

Šta sebi nikada neće oprostiti?
- Sve sebi opraštam, još uvek volim sebe, biće to ljubav do groba.

Kome se divite i zašto?
- Sebi se divim! Šta sam sve preturila preko glave, a još sam na nogama i još primam i podnosim udarce.

Kao dete maštali ste da budete...?
- Maštala sam kako ću da budem srećna, da sam umrla na vreme, umrla bih kao srećna žena, ne bih saznala da je sreća neuhvatljiva i da se može očas pretvoriti u tugu i žalost.

Kakvu muziku slušate?
- Volim ljudski glas da slušam. Na našim radio-stanicama emituju samo muziku, da bi nas zavarali da nam je dobro i kad nije.

Odmor koji pamtite i po čemu?
- Novembar 2010. godine u Riju de Žaneiru, na karnevalu, kada sam dobila nagradno putovanje koje mi je omogućila firma Voda-Voda, Vojina Đorđevića.

Gde biste najradije živeli?
- Obožavam Srbiju i živim u Beogradu, gde je Dunav najlepši.

Neostvarena želja?
- Nemam neostvarenih želja, moj je život bio čudesan kao da ga je lično i sa ljubavlju Svevišnji nadgledao, usmeravao i svakodnevno ulepšavao pokazajući mi da se može živeti i bez najmilijih i bez zdravlja i da je divljenje prema Njemu i lepotama sveta koji je stvorio nepresušni izvor radosti.


 

2024 © - Vesti online