Ponedeljak 28.01.2019.
15:00
D. Timarac - Vesti

Bilo bi lepo da opet dođemo!

D. Timarac
To je naša zvezda: Deki okružen mališanima

O utiscima posle boravka i rada sa decom u Australiji, Dejan Stanković je za "Vesti" rekao da je veoma zadovoljan.
- Počeli smo prošle godine da radimo sa decom na Zlatiboru, kamp je bio veoma uspešan, jer smo pripremili vrhunski program za rad kako na terenu tako i van njega. Bilo je fenomenalno i to smo pokušali da ponovimo ovde. Zadovoljni smo i moj tim i ja, za prvi put je to bilo korektno. Siguran sam da ćemo se vratiti i da će svaki sledeći put biti sve bolje. Videli smo da deca imaju talenta, trebalo bi da nastave sa radom i apelujem da im se pruži maksimalna pažnja. A mi smo spremni za nove izazove - kaže proslavljeni fudbaler.

Direktor kampa "Deki 5" Marko Nikolovski izrazio je zahvalnost roditeljima što su imali poverenja u Dejana Stankovića i njegov stručni tim i što su po tri dana u tri grada dozvolili deci da nešto nauče i druže se sa jednim od najboljih i najtrofejnijih igrača u istoriji srpskog fudbala.

Svima izašao u susret

Zašto je Dejan Stanković svetski as videlo se neposredno po završetku rada na terenu u Bonirigu, kada je strpljivo i s ljubavlju izlazio u susret brojnim mališanima koji su se oko njega okupili, pozirajući s njima i neumorno deleći autograme.

Veliki motiv za budućnost

"Vesti "su iskoristile priliku da porazgovaraju i sa roditeljima i učesnicima kampa. Na stadionu u Bonirigu sreli smo Dragana Škorića, člana uprave ovoga kluba, koji je doveo sinove u kamp. Tu je bio i njihov prijatelj Uroš, sin Ljubiše Kosa. 
Na pitanje šta misli jesu li deca nešto naučila za tri dana, Dragan se bez razmišljanja saglasio.
- Definitivno da. Sama činjenica da su na terenu bili sa Dejanom Stankovićem i njegovim trenerima za njih puno znači. Deki je veliki znalac, njegova pojava i svaki njegov savet daju deci dodatnu motivaciju da uče i napreduju. Nadam se da će neko od naše dece da krene stopama velikog igrača i da će u budućnosti imati značajnu ulogu u australijskom fudbalu - kaže Dragan.
Njegovi sinovi Nemanja i Nikola su puni hvale za sve što su čuli i naučili, a kažu da će se truditi da postanu fudbaleri kao što je bio Stanković. Najmladji Goran još ne trenira, ali kaže da i on voli fudbal. A Uroš Kos kaže da mu je Deki uzor i obećava da će marljivo trenirati.

2024 © - Vesti online