Nedelja 27.01.2019.
13:29
espreso.rs , Vestionline

Ovo pitanje je zbunilo Jelenu Karleušu

instagram/karleusastar
Jelena Karleuša

Pevačica se posle skandala pojavila na snimanju muzičkog takmičenja, a pored šminke i prepoznatljivog besprekornog stajlinga, Jelena tugu, ali i nervozu nije mogla da sakrije.

Naime, negde na polovini snimanja, Saša Popović je kao iskusan u žiriranju, ali i poznajući Jelenu, primetio da se od svih kandidata koji su se predstavili, nijedan nije dopao Jeleni, pa se zbunio i rešio da vidi o čemu se radi.

Takmičarka je dobila glasove od većine, osim od Jelene i Viki Miljković.

- Čekaj ovako. 8 krugova. Pa jel moguće Jelena da baš niko ti se nije dopao do sada koji su pevali, govorimo samo za drugi krug. Da li je moguće da nijedan glas do sad nisi dala, evo prošlo je već dosta kandidata - pitao je Popović.

- Bila sam na ivici da dam Mariji glas, ovaj izvini Svetlana, Marijinom kandidatu. Svetlana, ovo je bilo tvoje najgore, tvoje najlošije izvođenje do sad. Ja znam kakav je Marija mentor, šta ona govori, šta zahteva, ali ovako te sigurno nije učila! Ovo je ili bila trema, ti si mlada devojka 22 godine. I ja sam sigurna da Marija večeras nije zadovoljna ovim.

Diva je očigledno poprilično rastrojena zbog novonastale situacije, a da li će biti malo blagonaklonija u sledećim emisijama, ostaje da vidimo.

2024 © - Vesti online