Subota 26.01.2019.
16:53
Vestionline, b92.net

Parižani ne znaju koliko će Nejmar pauzirati

EPA/Ian Langsdon
Nejmar

Nejmar se povredio u utorak protiv Strazbura, u utakmici u Kupu Francuske. On je povredio kost u desnom stopalu, koju je povredio i pre godinu dana u meču protiv Marseja.

- Počeo je sa lečenjem, ali moraćemo da sačekamo do sledeće nedelje. Oporavak će zavisiti od toga kako će se povreda razvijati u narednih nekoliko dana. Još je rano reći za Nejmara - rekao je Tuhel. 

Nejmar se treći put povredio u kalendarskoj godini. Prošlog februara slomio je kost u desnom stopalu, zbog čega je podvrgnut operaciji u Brazilu 

Iako se oporavio na vreme za Svetsko prvenstvo u Rusiji, on nije bio na prepoznatljivom nivou. U novembru je povredio preponu tokom prijateljske utakmice Brazila i Kameruna i zamenjen je u prvom poluvremenu. 

Posle dodatnih testova biće poznato da li će Nejmar propustiti utakmicu protiv Mančester junajteda, u osmini finala Lige šampiona, 12. februara. 

Tuhel ne zna da li će imati na raspolaganju najskupljeg igrača sveta Nejmara i veznog igrača Marka Veratija. 

- Otežava nam situaciju to što su Nejmar i Marko povređeni. Moramo zajedno da pronađemo rešenja, kako bismo nastavili da pobeđujemo - naveo je trener pariske ekipe. 

On je rekao da nije želeo da razgovara sa Nejmarom o povredi, kada je video da je napadač tužan. 

Francuski mediji preneli su da je Pari Sen Žermen postigao dogovor sa Zenitom iz Sankt Peterburga o transferu veznog igrača Leandra Paredesa za 47 miliona evra, ali je Tuhel rekao da Argentinac nije došao u klub. 

- Još nije gotovo i zbog toga neću mnogo da pričam o Leandru. Želimo da završimo transfer ovog vikenda - naveo je Tuhel.

2024 © - Vesti online