Petak 25.01.2019.
21:02
Vestionline

"Morača" neosvojiva po Špance (VIDEO)

Euroleague.net
Noris Kol je prvi strelac utakmice sa 20 poena

Treća vezana utakmica pred domaćim navijačima i treća pobeda Budućnosti. Prethodno su padali Real Madrid i turska Darušafaka, a tokom sezone su Podgoričani kod kuće nadigrali i Barselonu, CSKA i Baskoniju. 

Izabranici Jasmina Repeše su posle smene vođstva tokom prvih 20 minuta u trećoj deonici napravili seriju od sedam poena i sa zaostatka 41:45 stigli do 48:45. Jednocifrena, ali osetna prednost je održavana do samog finiša.

Noris Kol je po navici noseći stelac sa 20 poena, pridodavši pet skokova i asistencija. Goga Bitadze je pratio američkog plejmejkera sa 16 poena i sedam skokova. Edvin Džekson i Erl Klark su popunili listu dvocifrenih sa 10 poena.

Kod gostiju sa Kanarskih ostrva je Sim-Sander Vene postigao 16 poena, Anžejs Pažečkins i Havier Rabaseda su dali po 12 poena.

Od ostalih današnjih susreta Bajern Minhen je na gostovanju porazio Himki. Vladimir Lučić je sa 15 poena odigrao odlično po pobednika. Derik Vilijams je vodio listu strelaca sa 20 poena. Nemanja Dangubić je postigao samo jedan poen, Stefan Jović je završio sa nulom za nemački tim.  

Poslednjeplasirani tim Evrolige Darušafaka je upisala treću pobedu u sezonu protiv Baskonije, završeno je 80:75 za istanbulsku ekipu. Prednjačili su Toni Daglas sa 21 i Majkl Erik sa 18 poena, Baskonija bez Tokoa Šengelija nije mogla, iako je Johanes Fohtman stigao do dabl-dabla 14 poena i 11 skokova, a Met Džening do 18 poena.

Ostao je još derbi večeri Barselona-CSKA.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
2024 © - Vesti online