Sreda 23.01.2019.
15:37
Story.rs, Vestionline

Jelena Karleuša: Jaki se ne predaju

instagram/ karleusastar
Jelena Karleuša

Konačno je okupila svoje favorite koje je dugo i pažljivo birala u takmičarskoj emisiji "Zvezde Granda" i na prvom snimajućem danu njihove "vežbaonice", pevačica Jelena Karleuša (40) trebalo je da kandidatima koje će ona zastupati objasni određena pravila šou-biznisa. Važan deo tog "predavanja" odnosio se i na ponašanje kako na sceni, tako i van nje, govorila im je da nije lako postati zvezda, te da taj status sa sobom nosi određene žrtve.

Baš u tim trenucima munjevito se proneo skandal koji je najpre počeo na društvenoj mreži "Twitter" gde su plasirane navodno njene, vrlo kompomitujuće fotografije. Shvatila je Jelena da će tog dana i sama mnogo više naučiti nego što će biti u prilici da deli savete, i počela je njena najskuplja životna lekcija do sada. Čovek se, kako kažu, uči dok je živ, a čak je i Karleuša, koja sebe voli da nazove "majkom šou-biznisa", sada shvatila da škola nikada zapravo nije gotova. Kao Jelenin mentor, u ovom slučaju, nametnuli su se faktori koje javnost još uvek pokušava da raščivija. Oni koji su skloni prekim osudama usudili su se da ocene da je sama kriva za kurs koji je nevoljno upisala, te da se na sopstvenim greškama uči najbolje. Drugi su svesni da živimo u 2019. godini kada su tehnologije dostigle nepojmljive granice, te da nimalo nije teško falsifikovati istinu tako da izgleda uverljivo.

Uprkos javnom linču kojem je pevačica podvrgnuta, ubrzo je postalo važno samo jedno pitanje – u šta veruje njen suprug Duško Tošić (33)?

Jelena je pomenute noći videla smer u kojem će se ova priča razvijati, iako je verovatno i sama bila nesvesna razmera koje šoubuznis senzacionalizam može da poprimi. Kupila je avionske karte za Kinu i zajedno sa ćerkama Atinom (10) i Nikom(9) otišla put Guangdžoua, gde njen suprug trenutno igra. Njihov put svakako je bio u planovima zbog Duškovog rođendana koji je bio protekle subote, ali Jelena nije trebalo da otputuje pre petka, za kada je bilo zakazano snimanje "Zvezda Granda" koje je zatim pomereno za ponedeljak.

Danima pre toga u medijima su buktale priče kako ga vara s fudbalerom Ognjenom Vranješom (29), ali odolevala je pritiscima, uz kratak komentar da će tužiti novine koje su tu informaciju plasirale.

2024 © - Vesti online