Sreda 23.01.2019.
13:18
b92.net

Novo oglašavanje Davora Dragičevića

Youtube/BN TV
Davor Dragičević

Dragičević se nalazi u bekstvu jer je za njim MUP Republiek Srpske raspisao poternicu.

- Iza saopštenja Burle i Čvoke jasno je da je u toku ko zna koja po redu likvidacija Davida Dragičevića! Samom današnjom sednicom VSTV-a to se potvrđuje. Dete ste mi ubili - poručio je Dragičević. 

On je kazao da mu vlast u RS-u sprema zatvor i likvidaciju. 

- Mir i dostojanstvo meni više nemaju ni svrhu, ni značenje u životu. Ja ću svojim putem, za mog Đakca do kraja. Istina - 'vrh MUP-a' stoji iza brutalnog ubistva Davida Dragičevića, tužioci Vrećo, Lepir, Bajić i Mitrović. Burle i Čvoka nose meni direktnu odgovornost - napisao je Dragičević. 

Članovi Visokog sudskog i tužilačkog veća su na današnjoj sednici ove institucije raspravljali o dopisu člana Predsedništva BiH Željka Komšića, ne preciziravši o kakvom dopisu je reč. 


Navodno se dopis odnosi na sastanak Željka Komšića s Davorom Dragičevićem i Murizom Memićem, održan 20. decembra 2018. godine, kada su mu očevi smrtno stradalih mladića prezentovali nezadovoljstvo radom pravosudnih oragana. 

Član VSTV-a Goran Nezirović kazao je da bi trebalo da članovi raspravljaju o dopisu člana Predsedništva BiH Željka Komšića, pre nego što je praćenje tačke dnevnog reda isključeno za javnost. 

Podsetimo, Željko Komšić je nakon sastanka izrazio podršku Davoru Dragičeviću i Murizu Memiću, najavivši da će uputiti pismo predsedniku VSTV-a BiH Milanu Tegeltiji. 

Dragičević, koji se nalazi na nepoznatoj lokaciji, je kazao da ga jedino mogu ubiti i ništa više. 

"Ja idem do kraja. Od ovih institucija moje dijete i ja nikad pravdu nećemo dobiti, ali dobit ću je ja, za tebe sine moj, za tebe dušo moja, ja idem do kraja".

2024 © - Vesti online