Četvrtak 24.01.2019.
08:10
B. M. - Vesti

Rokijev glumac srpski kum

B. Miličić
Prijatelji i saborci: Bojan i Dejan sa Florijanom

Dejan Aladžić kaže da je sve bilo organizovano u stilu filmova o bokseru Rokiju Balboi, koga tumači Silvester Stalone, koga je ujedno i proslavila ova uloga.

- Florijana poznajemo duže od 10 godina, s njim smo trenirali moj brat Bojan i ja u Centru borilačkih sportova Šteko u Minhenu. On je bokser teške kategorije, ali i čovek koji svakodnevno dva puta odlazi u teretanu i održava kondiciju. To je izuzetan čovek i sportista, a sada je ušao i u filmske vode i to vrlo uspešno, jer je među nekoliko hiljada kandidata dobio priliku da u nastavku serije filmova o Rokiju igra jednu od glavnih uloga. Pošto smo dobri prijatelji i dugo godina se družimo, bili smo s njim na predstavljanju filma i dela ekipe u Minhenu. Tada smo se dogovorili da Florian bude kum na krštenju Bojanovog sina Lazara - ističe Dejan Aladžić i dodaje da je on 1. decembra bio u Londonu kada je film "Creed II" stigao u Englesku.

Ljubitelji filmske sage o Rokiju s nestrpljenjem očekuju početak prikazivanja ovog filma u bioskopima, a među njima su svakako i braća Bojan i Dejan Aladžić, prijatelji Florijana Munteanua s kojim su duže od decenije trenirali i vežbali u teretani i u ringu.

Prvi deo priče o Adonisu Kridu je veoma solidan bokserski film koji je u rangu sa prvim filmovima Roki sage. U njemu je bilo dovoljno Balboe i novina da udahne novi dah ovoj legendarnoj filmskoj franšizi. Zato je ovaj nastavak veoma iščekivan kod fanova. Ovog puta Rajan Kogler prepušta rediteljsku palicu i nastavak potpisuje Steven Cable Jr. Ivan Drago i njegov sin se vraćaju u franšizu, a to nije mala stvar. Jer zna se, Drago je odgovoran za smrt Apoloa Krida. Tako da nas očekuje opasan meč.

Iz Cecinog spota kod Stalonea

Zanimljivo je da je novopečeni glumac Florian Munteanu iz spota "Anđeo drugog reda" Cece Ražnatović. Lepotan nabildovanih mišića igra sina Ivana Draga, koga je igrao Dolf Lundrin, najvećeg neprijatelja Rokija Balboe, koji će se u ovom nastavku konačno sukobiti sa glavnim protivnikom. Florian Munteanu (27) je iz mesta Bogen kod Štarnberga stigao do Holivuda i "američke tvornice snova" a izabrao ga je za ulogu lično Silvester Stalone. Da se ne radi samo o snazi i "brdu" mišića kada je reč o Florijanu Munteanu, potvrđuju Staloneove reči da se radi o čoveku visokom 194 centimetra i 111 kilograma talenta. Munteanu je pored bavljenja borilačkim sportom i treniranja u teretani završio na LMU u Minhenu studije menadžmenta u sportu. Silvester Stalone, koji igra Rokija, čestitao je preko društvenih mreža Florijanu na ulozi, a pohvale je dobio i od Rikija Martina.

2024 © - Vesti online