Sreda 23.01.2019.
11:36
Vestionline, zurnal.rs

Ratko Nikolić: Nenad Peruničić je jako hrabar!

twitter.com/
Ratko Nikolić, bivši reprezentativac Srbije

Prvi kapiten reprezentacije Srbije i nekada najbolji pivotmen sveta, Ratko Nikolić pomno je pratio svaki meč na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj. Naravno, kao i ostalim momcima nije mu bilo svejedno posle eliminacije i svih poraza.

Kao i uvek, Ratko Nikolić je bio jasan i konkretan, bez dlake na jeziku spreman da govori o igru, rezultatu i selektoru.

- Iskreno, mislim da je ovo naša realna slika. Očekivao sam ovako nešto, iako sam se potajno nadao da možemo da napravimo nešto drugačije. Mislim da je rezultat realan odnos našeg kvaliteta i iskustva, pre svega i da je ovo naša trenutna mogućnost - rekao je iskusni kružni napadač.

Da li podržavate Nenada Peruničića?

- Apsolutno! Nenad je veoma hrabar. Mnogi pre njega su govorili kako će podmladiti, pa nisu, a onda je hrabro to uradio i krenuo od nule. Svaka mu čast, rešio je veliku stvar i krenuo u dobar proces. Ovo je samo početak. Treba mu dozvoliti da radi, pa ako za nekoliko godina ne bude pomaka, onda reagovati. Pa ne možemo da smenjujemo selektore posle svakog prvenstva, to ne vodi nigde.

2024 © - Vesti online