Utorak 22.01.2019.
22:56
blic.rs, Vestionline

Minu Vrbaški saslušava policija zbog priznanja o prostituciji?

youtube.com/Zadruga Official
Mina Vrbaški

Minu bi uskoro zbog priznanja da je pružala seksualne usluge za novac mogla da sasluša policija, piše magazin "Rijaliti".

- S obzirom na to da je trenutno vezana ugovorom koji mora da poštuje do izlaska iz rijalitija, ona će morati uskoro da izađe na saslušanje kako bi u policiji o svemu detaljno progovorila. Mina će biti primorana da otkrije ko su ljudi koji su je podvodili i koji su joj ugovarali seks, s obzirom na to da se takvi postupci zakonom najstrože kažnjavaju - navodi izvor ovog lista.

- Mina je u rijalitiju priznala da se bavila prostitucijom pre nego što je napunila 18 godina. Do tada se vešto krila, pa niko nije sumnjao odakle joj velike sume novca iako nigde ne radi. U noćnom provodu je čašćavala društvo i rasipala se parama, za koje je tvrdila da ih je dobila preko reklama sa Instagrama jer ima veliki broj pratilaca. Kad je javno ustala i rekla da se prodavala za novac, pokrenula se lavina pitanja, pa će sada morati da snosi posledice. Vrbaški je priznala da je imala seks sa strancima i da joj nije bilo bitno s kim je intimna, jer joj je u tim momentima jedino bilo važno da dođe do lake i brze zarade. Imala je seks sa muškarcima preko 50 godina, a cene njenih usluga nisu uvek bile fiksne. Jednom je čak pristala i na grupni seks za koji je kasnije dobila 500 evra na ruke - dodao je pomenuti izvor.

2024 © - Vesti online