Nedelja 20.01.2019.
18:59
Vestionline

Fulam u 90+3 ostao i bez boda (VIDEO)

Tanjug/AP
Dele Ali glavom postiže izjednačujući gol protiv Fulama

Fulamu je svaki bod očajnički potreban u borbi za opstanak u najboljem društvu engleskog fudbala, a i taj jedan koji mu je bio u džepu u gradskom okršaju s Totenhemom izmigoljio se iz njegovih ruku. Gosti su sva tri, koja su im izuzetno značajna i u trci za titulu prvaka i u borbi za mesto u Ligi šampiona sledeće sezone, osvojili golom 22-godišnjeg Harija Vingsa.

Domaćin je poveo autogolom španskog napadača Fernanda Ljorentea u 17. minutu, a izjednačio je Dele Ali u 51. Pogodak je dao glavom, četvrti put ove ligaške sezone, a toliko ih glavom ima i Aleksandar Mitrović, što je i najviše za sada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Son Heung Min (seraphic_sonny) on Jan 20, 2019 at 8:58am PST

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

<a href="https://www.instagram.com/p/Bs3Wa-tgQJg/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading" style=" color:#000; font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; font-style:normal; font-weight:normal; line-height:17px; text-decoration:none; word-wrap:break-word;" target="_blanaver spotv now #delealli

A post shared by Son Heung Min (seraphic_sonny) on Jan 20, 2019 at 9:33am PST

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#SON7 #sonny #sonheungmin #tottenham

A post shared by a.k.a. SONNY (only_hm_son7) on Jan 20, 2019 at 10:13am PST

Naš centarfor nije bio zapažen kao strelac, ali mu je jedan pogodak poništen zbog ofsajda. U nekim situacijama je zahtevao da se zbog prekršaja nad njim pokaže na belu tačku, a pošto je glavni sudija samo odmahnuo rukom, to ga je učinilo nervoznim. Zbog koškanja s porotivničkim igračem, koje, srećom, nije preraslo u ozbiljniji incident, dobio je žuti karton.

U Fulamovom timu od početka je bio 32-godišnji holandski napadač Rajan Babel, pridošlica iz Bešiktaša. Nekadašnji igrač Liverpula (jul 2007 - januar 2011) zaigrao je u Premijer ligi posle 2.967 dana.

Tanjug/AP
Snalažljivi Vinks je šokirao Fulamovu odbranu
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
2024 © - Vesti online