Nedelja 20.01.2019.
14:31
svet.rs

Intervju Duška Tošića: Evo šta mi smeta kod moje supruge

instagram/printscreen
Jelena Karleuša i Duško Tošić

Inače, Duško Tošić je svojevremeno kao fudbaler Verdera i srpski reprezentativac, u rođendanskom intervjuu kritikovao sadašnju ženu, pevačicu Jelenu Karleušu, zbog pominjanja bivših veza u javnosti.

- Kritkovao sam je, Jelena je malo brza na rečima. Obavićemo razgovor i rešićemo stvari jer ne može tako brzopleto da pominje neke stvari koje su se dogodile pre osam godina. Ne želim da pominje nijednog muškarca dok je sa mnom! To su ozbiljne stvari koje nose posledice. Sve to je nepotrebno u ovom trenutku jer smo se verili. Ta priča objavljena je u tabloidima pre osam godina i ne treba moja verenica da priča o tome. Jelena se izletela. Nadam se da je svesna da je pogrešila! -izjavio je tada Duško za jedan sportski list.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Porodica na okupu Jelena Karleuša i Duško Tošić slave njegov rodjendan u Kini uprkos tračevima

Објава коју дели SVET (@svet_rs) дана 19. Јан 2019. у 8:27 PST

Tom prilikom nije želeo da otkriva šta je poželeo.

- Ako kažem neće se ostvariti - izjavio on tada.

Zatim, priznao je da mu smeta što ih porede sa Bekamovima.

- Od početka sam rekao da mi takvo poređenje smeta. Prihvatio sam to, ali mi nije kompliment i ne utiče na moju karijeru. Jelena je to prihvatila, jer je zbog njene profesije njoj to normalno. Atraktivan smo par, ali osim posla kojim se bavimo nemamo ništa zajedničko - pričao je Tošić.

2024 © - Vesti online