Subota 19.01.2019.
23:14
Vestionline, Tanjug

Policija intervenisala zbog Bake Praseta

youtube.com/ Baka Prase
Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase

Baka Prase, koji je uz nekoliko drugih jutjubera veoma popularan među mlađom generacijom, imao je zakazano pojavljivanje u tržnom centru, zbog čega su tineđžeri bukvalno napravili opsadu po hodnicima, želeći da što pre dođu do njega, prenosi "Kurir".

Gužva je bila ogromna, a Baka Prase je zbog navale na kraju morao da pobegne u toalet.

Videvši to, deca su pojurila ka toaletu u kojem je njihov ljubimac bio, usput vrišteći i lomeći izloge, a neka od njih su čak i pala u nesvest. 

Na kraju je reagovala i interventna policija, koja je bila prinuđena da zatvori tržni centar i evakuiše posetioce.

Portal NS uživo navodi da je Baka Prase trebalo da nastupi pred svojim "unucima" oko 16:00 sati, međutim nije se pojavio, a potom je došlo do verbalnog konflikta, a nakon toga i guranja između roditelja, ali i dece.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KRUSEVACKA INSTITUCIJA

A post shared by Bogdan Ilic (@bakaprase) on Nov 5, 2017 at 4:52am PST



Zbog guranja je oštećen jedan od štandova, a obezbeđenje je kada je sve bilo na izmaku kontrole, pozvalo policiju koja je došla sa čak pet vozila.

Tri vozila intervente policije brzo su stigla na lice mesta pa je situacija počela da se smiruje, a obezbeđenje je dežuralo pored izlaza za evakuaciju u slučaju da situacija izmakne kontoli.

Najverniji fanovi, odnosno kako sebe nazivaju "unuci", ostali su do samog kraja da dočekaju Baku Praseta, navodi NS uživo.

2024 © - Vesti online