Subota 19.01.2019.
17:27
Vestionline, Tanjug

Kojo: Kakva jaja na RTS? Veselinović: I jaja i toalet papir

pixabay.com
Foto: Ilustracija

Janko Veselinović je na Tviteru napisao da je "nekorektno ograničavati studente našim "dedovskim" manirima.

"Ako vam je draži toalet papir, vi njega ponesite, ali nemojte omladinu terati u svoje kalupe. Gadanje jajima RTS-a nije huliganstvo, već stav. A vi kako hoćete", napisao je Veselinović. 

Marinika Tepić je poručila "Molim vas, neki su već i ranijih subota nosili kokošija jaja i bacali na RTS. Neka svako ponese rekvizit koji pozeli, važno je da smo svi danas na Platou u 18 sati sa svojim i prijateljima i jajima." 

Polemiku je pokrenula jedan od organizatora protesta "1 od 5 miliona" Jelena Anasović koja je pozvala ranije danas građane da na večerašnji protest ponesu jaja i gađaju RTS, a glumac Nikola Kojo poručio joj je da se, ako je to njena ideja, izvini i napusti organizaciju. 

"Ponesite jaja, idemo na RTS", napisala je Atanasov, na šta joj je Kojo odgovorio: "Reci čija je ideja sa jajima i razbijanjem protesta, ili ako je tvoja samostalna akcija, izvini se i napusti organizaciju". 

Ta ideja nije se svidela ni glumcu Branislavu Trifunoviću, koji je poručio građanima da to ne rade.

Još neki korisnici Tvitera kritikovali su ideju o bacanju jaja na RTS, a bilo je i onih koji su se pitali da li je reč o metafori u kojoj se aludira na hrabrost.

2024 © - Vesti online