Subota 19.01.2019.
16:15
espreso.rs, Vestionline

Vranješ stiže u Srbiju kad i Karleuša: Slučajnost ili dogovor?

instagram
Ognjen Vranješ i Jelena Karleuša

Kako saznajemo, fudbaler ima poslovni sastanak i na kratko će boraviti u Srbiji. On večernjim letom stiže i trudiće se da prođe neopaženo, naravno koliko je to moguće, s obzirom da porno afera i dalje poprima ozbiljne razmere zainteresovanosti.

Ono što je takođe izvesno, to je da će Jelena Karleuša, koja danas proslavlja Duškov rođendan u Kini, navodno najverovatnije sutra, takođe doputovati u Srbiju, zbog dogovorenog snimanja "Zvezda Granda".

Podsetimo, Karleuša je trebalo, navodno, da doputuje u Beograd, još u petak, kada je bilo zakazano snimanje nove emisije "Zvezde Granda".

Ali, na njeno insistiranje je pomereno, kako bi ona pokušala da izgladi sutuaciju sa Duškom u Kini, pa je tamo ostala duže i najverovatnije kako bi zajedno proslavli njegov rođendan.

Eksplicitni snimci koji kolaju internetom uzburkali su region, a na njima Karleuša i Vranješ, navodno, razmenjuju poruke vruće sadržine, a još veći šok izazvale su i prepiske koje su ovo dvoje razmenjivali u toku trajanja afere, za koju se navodi da je trajala oko 2 godine.

2024 © - Vesti online