Četvrtak 05.08.2010.
06:45
Alo

Prostitutka opisala orgije sa Berluskonijem

''Na zabavi je bilo 20 devojaka. Na svakog muškarca bilo je po nas četiri. Posle sam završila u krevetu sa premijerom i još dve devojke iz Rima. Ujutru sam od premijera dobila nakit na poklon“, rekla je Teri, koja je opisala da je poziv na zabavu dobila od Đanpaola Taratinija, Berluskonijevog prijatelja i biznismena kome se sudi zbog korupcije.


Prostitutka iz Barija je opisala i kako se našla na orgijama:


''Telefonom me je pozvao Taratini i rekao da imam 30 minuta da se pripremim za let do Rima. Rekao mi je da idemo na večeru kod Berluskonija i mislila sam da se šali. Onda mi je rekao detalje i napomenuo da se obučem seksi. Ujutru mi je dao obećanih 1.000 evra i platio je troškove putovanja“.

Teri je poslednja u nizu eskort dama koje su optužile vremešnog italijanskog premijera za organizovanje orgija. Prošle godine, u javnost je izašla Patricija Adario (43), koja je u više navrata imala seks sa Berluskonijem.


Italijanski mediji su objavili i fotografije bivše mis Barbare Montreale i starlete Lucije Rosini iz toaleta Berluskonijeve rezidencije.

Berluskoni je orgije organizovao i u svojoj vili na Sardiniji, koju pokušava da proda. Njegova supruga Veronika Lario je podnela zahtev za razvod na proleće prošle godine.

2024 © - Vesti online