Sreda 16.01.2019.
22:39
Vestionline, b92.net

Pet razloga zbog kojih će Isko Real zameniti Bornmutom (!?)

EPA/JAVIER LIZON
Isko na treningu Reala

Isko je nekoliko godina član prvaka Evrope - Reala, ali u poslednje vreme ne dobija adekvatnu minutažu i spekuliše se o njegovom odlasku sa Santijaga Bernabeua.

Ipak, čak i da se Isko odluči na transfer, to sigurno ne bi bilo u ekipu sa sredine tabele Premijer lige Bornmut. Ili, ko zna?

Kako piše "BBC", postoji pet razloga zbog kojih bi Isko morao da se odluči za Bornmut, dvanaestoplasiranog člana Premijer lige. Klasičan britanski humor, reklo bi se.

Sjajan menadžer

- Ko ne voli Edija Haua? On je briljantan menadžer, forsira ofanzivan fudbal i ima onaj 'drzak' osmeh - navodi se na sajtu "BBC".

Hau jeste jedan od cenjenijih premijerligaških trenera i u Bornmutu je većinu od poslednjih deset godina, ali pitanje je koliko Isko razmišlja o tome da sarađuje sa njim.

Puno ambicije

Bornmut je 12 na tabeli i tokom januarskog prelaznog roka pokazao je da želi više dovevši Nejta Klajna i Dominika Solankea iz Liverpula. "BBC" se pita da li bi Isko voleo da zameni trenutke saigrače, Gereta Bejla i Serhija Ramosa, nadolazećim zvezdama engleskog fudbala Kalumom Vilsonom, Luisom Kukom i ostalima...

Šansa za pisanjem istorije

Bornmut je četvrtu sezonu zaredom u samom vrhu engleskog fudbala, u Premijer ligi. "BBC" to konstatuje i razmišlja o tome gde bi ta ekipa mogla da cilja sledeće, da li bi to bila Liga Evrope, Liga šampiona, možda čak i titula Premijer lige?

Isku bi svakako titula sa Bornmutom lepo stajala u CV-ju.

Lokalna legenda Hari Rednap

Bivši fudbaler i već dugo godina menadžer Hari Rednap jedna je od lokalnih legendi u Bornmoutu. Za taj klub je nastupao i kao igrač i kao menadžer, a ako odete u istoimeni grad postoji dobra šansa da naletite upravo na njega.

Reklo bi se da u Madridu ima više legendarnih i fudbalera i trenera, ali ko zna šta je ono što Isko u stvari želi.

A, tu su i plaže...

Jedna od retkih stvari koje Bornmut ima a Madrid nema su plaže, a ko ne voli plaže? Ukoliko se Isko odluči da svoj talenat donese u ovaj grad u Engleskoj posle svake utakmice će moći da ode na plažu, prostre svoj peškir i odmori se od napornog duela.

2024 © - Vesti online