Utorak 15.01.2019.
10:00
espreso.rs, Vestionline

Jelena Karleuša: Reč je o foto-montaži, to nisam ja

instagram/karleusastar
Jelena Karleuša

"Povodom sadržaja koji kruži internetom, imam da izjavim sledeće: na većini fotografija se ne nalazim ja i reč je o fotomontaži koju svako malo veštiji sa kompjuterom može da napravi. Neki od sadržaja su fotografije ukradene iz mog telefona, dorađene i plasirane da se naudi meni i mojoj porodici. Apelujem na medije i ljude sa društvenih mreža da ne učestvuju u ovom. Naravno, saznanja su mi da iza ovoga ne stoji jedan čovek već čitava organizacija. Svi oni koji stoje iza ovoga će pravno odgovarati" stoji u saopštenju, objavljenog između ostalog i na Karleušinim društvenim mrežama.

Internetom prethodnih sati kruže fotografije na kojima se pop zvezda nalazi u eksplicitnim pozama. Njih je u javnost, navodno, plasirao sam fudbaler Ognjen Vranješ, koji je želeo time da dokaže da je brak pevačice i njegovog kolege u velikoj krizi. 

Karleuša je današnji dan provela u studiju Zvezda Granda, gde je radila kao mentor svojoj grupi kandidata u ovom muzičkom takmičenju, a prema neproverenim informacijama pojedinih domaćih medija, večeras je viđena na beogradskom aerodromu, odakle planira da hitno otputuje u Kinu, kod svog supruga Duška Tošića.

2024 © - Vesti online