Ponedeljak 14.01.2019.
18:34
Vestionline,svet.rs

David priznao da ne voli Aleksandru i otkrio koliko mu Ana znači (VIDEO)

youtube/ Portal Informer
 

On je otvorio dušu Lazaru Jeremiću i Zorici Marković koja ga je savetovala da treba da se prepusti svojim osećanjima jer je veza sa Aleksandrom loše uticala na njega.

- Ona se ponašala kao malo dete kome uzmeš igračku, pa ono legne na pod i plače. Ja tebe znam kao osobu koja si bio noćas, kao nekoga ko je nasmejan i opušten - rekla je ona.

youtube/ Zadruga Official
David i Ana su plesali sinoć zajedno celu noć

- Mene je sve to ubilo. Da mi neko četiri meseca govori šta da radim, da me prati. Nije to moj ego, ja ne volim tako. Nisam mogao da pretpostavim da će tako da se ponaša. Ona se naljuti kada je odem da prošetam sa Lazarom. Skupilo mi se sve, pretvorio sam se u nešto što nisam ja. Sve mi se pomešalo u glavi, ne znam gde bijem iskreno. Ne znam što se toliko opterećujem i razmišljam šta će ko da mi kaže. Ja znam da ona nema nikoga napolju, pa me grize savest da je povredim. Imam utisak da bi ona uspela kada bi se otarasila mene - priznao je David i dodao da više ne voli Aleksandru kao ranije.

Zorica mu je otkrila da joj je Ana priznala da je zaljubljena u njega, a zatim ga je pitala kako se on oseća. David nije skupio hrabrost da direktno prizna svoja osećanja, ali je dvosmislenim odgovorom priznao koliko mu Ana znači.

- Ne znam kako se to zove, stalno smo zajedno, družimo se. Vidiš da smo stalno zajedno. Izgubljen sam totalno - mucao je David.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku:

2024 © - Vesti online