Ponedeljak 14.01.2019.
12:00
Vestionline

Ninkovićev najlepši het-trik!

Lična arhiva
Stiglo treće dete: Miloš Ninković 25. decembra proslavio 34. rođendan sa suprugom i kćerkama

Starija Ninkovićeva kćerka Angelina je rođena 2011, dok je mlađa Dorotea rođena februara 2014. godine, baš u periodu u kom je iskusni vezista igrao za Crvenu zvezdu. Zanimljivo je da je posle rođenja kćerke Doroteje, pre pet godina, Ninković poželeo sina.

- Mnogo volim moje devojčice. Meni je drago što sam opet dobio ćerkicu jer je Angelina divno dete. Eto, valjda će treće dete biti sin - kroz osmeh je poručio Ninković 7. februara 2014. godine, a nepunih pet godina kasnije želja mu se i ispunila.

Redakcija "Vesti" koristi priliku da čestita Milošu Ninkoviću i njegovoj supruzi Dejani rođenje sina, a sestrama Angelini i Dorotei dobijanje mlađeg brata.

Lična arhiva
Dobrodošao na svet: Prva fotografija sina Miloša Ninkovića objavljena je, uz čestitku, na Fejsbuk stranici FC Sidneja

Deki stigao u pravi čas

Nekadašnji kapiten srpske reprezentacije Dejan Stanković stigao je u Sidnej baš u pravi čas da podeli radost s Milošem Ninkovićem.

- Nine i ja spremni smo za druženje u dečjem fudbalskom kampu Deki 5 od 15, Januara u Melbournu, Brizbejni u Sidneju - poručio je Stanković.

Pobeda, pa slavlje

Samo dan pošto je dobio sina Miloš Ninković je igrao za Sidnej u pobedi 2:1 protiv Adelaida.

Ninković je igrao do 82. minuta i pružio veoma dobru partiju, a posle utakmice je otišao da sa porodicom i prijateljima proslavi dolazak na svet trećeg deteta.

2024 © - Vesti online